prof87 Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Witam, mam Audi A4 B8 z wbudowaną nawigacją... Chciałbym się dowiedzieć czy można wgrać swoje mapy do tego seryjnego systemu nawigacji np. AutoMapę?? Bo pewnie aktualizacja wbudowanego systemu nawigacji znowu kosztuje, jak w ogóle się aktualizuje taki system w Audi czy wgrywa nowe mapy?? Podłącza się laptopa jakoś czy jak to wygląda, gdzie są zapisane pliki z tej mapy ?? Z góry dzięki za pomoc
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2012 Opublikowano 5 Września 2012 Podałbyś rocznik tej B8 bo Systemu MMI było kilka
prof87 Opublikowano 6 Września 2012 Autor Opublikowano 6 Września 2012 2009 dokładnie z lutego No własnie a ja o tym nie mam pojęcia póki co, widze tylko że jest kolorowa. ---------- Post dopisany 06-09-2012 at 17:59 ---------- Poprzedni post napisany 05-09-2012 at 19:46 ---------- No więc jak to jest z tą nawigacją??
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2012 Opublikowano 6 Września 2012 Masz MMI 2G z duzym pokretłem koło lewarka (bez joystika) Co do map to uderz do Hamera . NAWIGACJE MMI
Rekomendowane odpowiedzi