boskischatz Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Witam z góry przepraszam jak były podobne tematy, szukałem ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytania:(Posiadam w Audi A4 B6 takie cudo "navigation plus" , na samym początku dużo mnie z kobietą kosztował nowy wzmacniacz radia a teraz mam pare pytań do fachowców: 1- popsuł mi się przycisk(gałka) po prawej stronie (są dwie jedna po lewej do regulacji głośności-dobra, druga po prawej do zmiany radia i akceptowania zmian-popsuta) chodzi mi o to że obraca się normalnie ale nie można nacisnąć i zmienić radia ani zaakceptować zmian bo ten guzik jakby coś się popsuło i nie odskakuje:( posiadam takie coś Audi S6 A6 C5 Navigation plus TV nawigacja radio (2552032350) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. 2- czy jest jakiś sposób na mapy PL, nagrać na płyte? mam jakąś niemiecką orginalną w środku z roku 2003:( 3-czy można jakoś wgrać menu PL? 4-jest jakiś tani sposób abym posłuchał np w podróży czegoś z MP3? 5-mam przysisk tv do czego służy i w jaki sposób moge odbierać Przepraszam jeżeli już były takie posty ale proszę o pomoc i dziękuje z góry kolegów... Wielu z was napewno będzie się śmiać ale jestem laikiem i naprawde nie znam się
Filutek Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ściągnij to czarne pokrętło z guzika i sprawdź czy nakrętka jest przykręcona, miałem taka navi i mi się poluzowała nakrętka.
Rekomendowane odpowiedzi