Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o tych felgach ? - potrzebuję do zimówek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co śadzicie o tych felgach 18" AUDI RS4 GRAFIT 5x112 A3 A4 A6 TT GERMANY (2573037274) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. lub tych (różnią się kolorem) 18" AUDI S4 VW 5x112 - A4 A6 GOLF V GERMANY ! (2574452268) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. . Potrzbuję do opon zimowych . Letnie mam od początku oryginalne RSy ale do zimówek mi brakuje. Auto jeździło do tej pory na wielosezonach Pirelli (takie są montowane w USA). W tym roku nabyłem letnie i zimowe 18" 235ki.

Czy ktoś z Was miał styczność z tymi felgami ? Nie chcę żadnych "chińczyków" czy "włochów" a oryginały są za drogie. Używki generalnie na rynku są w stanie "do naprawy".

Proszę o informację :-)

---------- Post dopisany 11-09-2012 at 14:00 ---------- Poprzedni post napisany 10-09-2012 at 13:57 ----------

nikt nie wie?

Opublikowano

Ta jasna wersja prezentuje się lepiej, bo tych grafitowych jakby nie widać na aucie. Jeszcze zależy jaki masz kolor - ostatecznie te grafitowe podeszłby do białego lakieru.

Opublikowano
  • Autor

@riddick74 - te stalowe to 16" a to mi nie wejdzie ze względu na wielkość tarcz.Poza tym mam nowe zimówki na 18"

@dominikk - auto jest czarne a do zimówek bym chyba wolał jednak grafity bo w trasie przeloty robię i wiadomo jak zimą nasze drogi wyglądają :decayed:

Chodziło mi o jakość tych felg - czy nie są jakieś "papierowe" :naughty:

Opublikowano

No niestety ze zdjęcia cięzko stwierdzić, najlepiej jakbyś je obejrzał przed zakupem.

Wiadomo, że najlepsza jakość to ori.

A nie szukałeś kutych fel?

Opublikowano
  • Autor

No nie szukałem :-)

Opublikowano

Ok.

Jeśli ci się podobają, to bierz. Wyglądają atrakcyjnie, więc powinieneś wzdychać za każdym razem, gdy będziesz patrzył na tak obutą Audiczkę:wink:

Przynajmniej na początku!

Na taką rade mnie stać :kwasny: