Opublikowano 11 Września 201213 l Witam mam pytanie czy sub+ wzmacniacz oraz 4głośniki do drzwi z a4 2.5 tdi 150km 1999r podejdą do a4 b5 2000r Avant???
Opublikowano 12 Września 201213 l Wszystko podejdzie tylko trzeba radio przeprogramować na 4 głośniki aktywne i pociągnąć instalację
Opublikowano 12 Września 201213 l Obawiam sie ze sub nie podejdzie. Nie jestem na 100% pewny ale w sedanie sub jest w półce a abyśmy ma go w nadkolu. I sub z półki nie będzie pasował. Konwersja w drugą stronę jest możliwa. Prócz suba problem może być z tylnymi glosnikami sedan ma je w półce awant w drzwiach nie wiem czy pasuje mocowanie. Reszta to tak jak pisał kolega wyżej zmiana instalacji i kodowanie radia pod bose. Sent from my iPhone using Tapatalk
Opublikowano 12 Września 201213 l Autor Dla czego ciągnąć instalację skoro "jakieś" głośniki już są w dzwiach??
Opublikowano 12 Września 201213 l Ale obecnie masz przód zasilany z radia a przy bose wszystko idzie z wzmacniacza. Cześć instalacji zostanie stara ale większość musisz położyć od nowa.
Opublikowano 20 Września 201213 l Podłącze się pod temat. Pacjent: b5 z 95r, sedan. Komplet Bose z sedana. Radio Audi Delta. Jak i gdzie przekodować radio pod Bose? Ktoś posiada rozpiskę gdzie i co jest rozmieszczone w samochodzie, jeśli chodzi o Bose?
Opublikowano 20 Września 201213 l Opis kodowania [h=1]Audi Radio Generation I[/h] [h=2]Coding[/h] 00?xx: Speakers 0 = Sound System (No passive Speakers) 1 = 1 passive Speaker (Front Left for Bose Sound System with Telephone) 2 = 2 passive Speakers (Front) and 2 active Speakers (Rear) 5 = 2 passive Speakers (Front) and no active Speakers (Rear) [*]00x?x: Sound System Correction 0 = No Sound System (No Correction) 1 = Sound System (Bose) [*]00xx?: Configuration +1 = Active/Remote Supplied Antenna +2 = CD-Changer +4 = Secondary Display (Board Computer/Navigation)
Opublikowano 20 Września 201213 l I jak to się koduje? Rozumiem, że dla Audi Delta CC i pełnego systemu Bose trzeba ustawić 0001x. "+1 = Active/Remote Supplied Antenna" - antena wysuwana, tak?
Opublikowano 20 Września 201213 l Eh to trochę roboty przy tym by było ja u siebie załozyłem Bose, miałem nokie z wooferem, trzeba całe dywany wyciagać, bo instalacja jest pomiedzy fotelami, instalację zmieniłem na całą od Bose, radio przekodowałem, mam 1 din concerta
Opublikowano 20 Września 201213 l Żaden problem by dywan wyjąć przynajmniej wszystko się odkurzy, wyczyści. Będzie jak funkiel nówka z salonu:naughty:
Opublikowano 20 Września 201213 l Kodowanie to 0001X ostatnia według wyposażenia. Kodujesz w grupie 56 07 CODING
Opublikowano 20 Września 201213 l jak chcecie zakladac bose i przekodowywac radio na bose to nie ma zadnego sensu bo nie bedzie duzej roznicy.... ogolnie szkoda czasu... dlaczego to co pisze w pierwszym poscie mialo by nie pasowac? przeciaz nie pisze tam ze zestaw ma byc ze sedana? pozatym jest napisane ze glosniki z 4 dzwi sub i wzmacniacz to jest zestaw z avanta... (dokladnie 6glosnikow) sedan ma 8glosnikow i wzmacniacz... wiazka przeba wymienic bo nie dojdziesz do ladu na starej.... sa roznice w wiazkach do przed i polifta czerna kostka 10pin ma inne piny....
Opublikowano 20 Września 201213 l Bose i tak będzie lepiej grał niż standardowe głośniki :-) A samochód chcę zachować w orginale i tylko fabryczne elementy chcę zakładać.