Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co po A4 B5 - A4 B6 czy BMW E46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zastanawiam się nad zmianą wysłużonego A4 B5 avant na coś nowszego,oczywiście diesel,no i waham się pomiędzy tymi modelami,wiem że odpowiedzi raczej będą tendencyjne,ale może ktoś z forumowiczów miał styczność z tymi autami, i może podpowiedzieć jakie są plusy i minusy każdego z nich.Pozdrawiam

Opublikowano

rozjebal mnie ktos z tego forum bmw " zdecydowanie bardziej wolę E46.

Czuję się tu lepiej, jest wygodniejsze, szczególnie fotele, oferuje więcej miejsca zarówno z przodu jak i z tyłu.

Materiały wykończeniowe zdecydowanie lepsze w BMW. "

:polew::polew: wiecej miejsca ? bmw 5 jest niewiele wieksze od a4 b6 a e46 to jak a3,z tylu w e46 to porazka totalna siedzialem wiec wiem

Tommygoog temat rzeka przekop forum jest duzo watkow o tym,tu sie czesto klocimy o to :grin: mi sie podoba bmw ale TYLKO z zewnatrz chyba ze rozmawiamy o najnowszej bmw 5 :slina:

Opublikowano

przez 4 lata mój ojciec jezdził 330xd poliftowym, a i mi sie zdarzało poprowadzic furmanke. ogolnie lepiej nie kupowac silnika 2.0, jest awaryjny i drogi w naprawach a pali niewiele mniej niz 3.0 (przez ten czas jak ojciec mial auto musial raz regenerowac wtryski - z wlasnej winy bo tankowal sobie na auchan :facepalm: ) miejsca z tyłu jest podobnie jak w b5, bagaznik tez nie jest jakis super wielki. jakosc wykonczenia i materialy podobne jak w b6. na plus bmw mała kierownica :good: zawias jest drogi w naprawie bo sa drogie czesci ale po B5 zaskoczenia nie bedzie :decayed: jak nie jestes jakos bardzo przywiazany do :audi: to bierz beemke :) ja jak bede zmienial furke to tylko na RWD :wink:

Opublikowano

Oba auta są ok. jeśli szukasz 6cylindrów,to BMW,jeśli 4ech,to zdecydowanie Audi.Oczywiście jeśli niema znaczenia na którą ośkę napęd.

Opublikowano

B6, dla mnie e46 jest ladne z zewnatrz, ale w srodku , koszmar.