Opublikowano 16 Września 201213 l Niegrają mi tylne głośniki czytałem, że może być spalony wzmacniacz. Powiedziano mi, że wzmacniacz znajduje się w bagażniku po prawej stronie (tu gdzie wlew paliwa). Więc zdjąłem osłone boczka. I ukazała mi się wiązka kabli. Nie widać wzmacniacza. Czy on powinien być na tej czarnej blaszce. Co to za wiązka kabli?
Opublikowano 16 Września 201213 l dokladnie , wzmak był ale ktuś zajumał a wiązke ktoś upierd... z wtyką
Opublikowano 16 Września 201213 l Autor Co teraz z tym zrobić? Jak podłączyć wzmacniacz? Ile kosztuje taki wzmacniacz?
Opublikowano 16 Września 201213 l Autor a można dokupić gdzieś wtyczkę? bo teraz to trochę trudno będzie to podczepić do nowego wzmacniacza. Co byście proponowali z allegro bo trochę tego jest.
Opublikowano 16 Września 201213 l Autor Znalazłem takie coś: AUDI A4 B6 MODUL RADIA WZMACNIACZ (2591694815) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. z upier... wtyczką. Dobre będzie?
Opublikowano 16 Września 201213 l Masz auto sprowadzane z Niemiec? Często sprowadzacze ogołacają bryczki ze wszystkiego co tylko się da, a jeszcze częściej zamiast normalnie coś wymontować, to upieprzają kable i już... ...Swoją drogą, doczytałeś się w aukcji, że sprzedają tylko moduł, bez głośnika?