linqo Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Witam czy jeżeli mam rozerwaną linkę od uchwytów które trzymają szybe i na nich szyba zjeżdża po szynach to da rade wymienić samą linkę/linki? czy trzeba wymienić cały mechanizm prowadniczy?? Chcę to zrobić a nie wiem czy musze kupić cała prowadnice czy wystarczy linka. Sorki jak nie trafiłem w dobry dział )
ergo94 Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Nie żadna linka tylko "zestaw naprawczy" czyli takie dwa plastiki w których przemieszcza się szyba.W przedniej szybie od kierowcy taki plastik mi się ułamał tak jak podejrzewam, mechanik mówił że to częsta usterka w A4.
linqo Opublikowano 17 Września 2012 Autor Opublikowano 17 Września 2012 Kolego to chyba tutaj nic nie wniósł do wątku oprócz niemądrej wypowiedzi...
Kasjan Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 audi a4 b5 mechanizm szyb lift ramka silnik 99-01 (2610656227) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podnosnik ramka szyb lewy przod audi A4 Warszawa (2574689988) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podzwoń sobie może ktoś Tobie sprzeda potrzebną Tobie częśc
linqo Opublikowano 18 Września 2012 Autor Opublikowano 18 Września 2012 Czy na prawde na tym forum nie ma kogoś kto udzieli mi jasnej odpowiedzi TAK lub NIE?? Spytałem czy trzeba wymieniać całą prowadnice, czy da rade wymienić linki... czy jest to możliwe... Umiem sobie znaleźć na allegro czy gdzieś indziej część i kupić...
Rekomendowane odpowiedzi