Dzekson Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Witam, chciałem się dopytać o moją antenę w B6. Jest ona po prostu jakaś dziwna pierwszy raz się spotykam z taka anteną, ostatnio zwracałem na to uwagę to nie znalazłem ani jednej B6 żeby miała taka sprawdzałem ostatnio nawet czy coś nie było rzezane, ale wygląda na to że nie, czujnikiem sprawdzałem auto to dach też na pewno nie był wymieniany Auto ma szyberdach, nie wiem czy to ma jakieś znaczenie Zdjęcie gdzie widać antenę:
GreGoriO Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 masz navi, telefon w standarcie?? to jest miejsce na płetwę, może ktoś wymienił. antena radiowa jest w tylnej bocznej szybie ha...200 post!!
jarek_ns Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Antena nie jest ori. Na 99% była do nie fabrycznego zestawu głośnomówiącego, ewentualnie dokładane webasto ze zdalnym sterowaniem. A tak ogólnie to zapraszam na spoty sądeckie, bo wasze chyba leżą. Szczegóły w tym wątku. http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spoty-nowy-sacz-30-09-2012-a-13897/
Dzekson Opublikowano 20 Września 2012 Autor Opublikowano 20 Września 2012 Fakt, jest nie oryginalny zestaw głośnomówiący, tzn głośnik i mikrofon, ale nie mam pojecia jak go podłączyc W takim razie będę musiał wymienic na płetwe bo duzo lepiej wygląda
jarek_ns Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Czy ja wiem. Kwestia gustu, mnie nie razi. Co od zestawu to musisz popatrzeć gdzie idą kable, powinien być moduł sterujący i jakaś stacja dokująca albo jak jest komunikacja po BT to panel sterujący. Pewnie poprzedni właściciel wyją co cenniejsze a resztę zostawił.
Rekomendowane odpowiedzi