koksik Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 WŁĄCZNIK REGULATOR ŚWIATEŁ 8E0 AUDI A4 B6 B7 (2617704888) - motoAllegro witam czym sie rozni ten regulator od zwyklego...
GreGoriO Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Coming Leaving Home funkcja coming /leaving home polega na opóźnionym wyłączeniu świateł mijania, świateł pozycyjnych z tyłu i podświetlenia tablicy rejestracyjnej podczas wysiadania (coming home). Ponadto, system uruchamia się podczas otwierania lub zamykania drzwi samochodu - za pomocą centralnego zamka następuje włączenie lub wyłączenie świateł. Funkcja coming/leaving home pozwala oświetlić drogę, ułatwia odnalezienie auta nocą na parkingu, oświetla drogę wjazdu na teren posesji.
wrclaguna Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Funkcja doświetlania przestrzeni samochodu przy otwieraniu i zamykaniu zamka centralnego moduł centralnej elektryki włącza przednie światła przeciwmgielne, oświetlenie tablicy rejestracyjnej oraz tylne światła (ma to ułatwić poruszanie się w okolicy auta gdy zapadnie zmrok). Dzięki współpracy z czujnikiem światła funkcja CLH włącza się tylko po zapadnięciu zmroku.
koksik Opublikowano 23 Września 2012 Autor Opublikowano 23 Września 2012 ...teraz to juz wszystko wiem,dzieki bardzo ,a jeszcze jedno pytanko czy jak mam zwykłą regulacje a założe ten z doświetlaniem to bedzie to chodzić u mnie???
GreGoriO Opublikowano 23 Września 2012 Opublikowano 23 Września 2012 zależy jaki masz moduł... http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-b6-b7-modul-centralnej-elektryki-wlacznik-swiatel-czujnik-swiatla-clh-138327/
Rekomendowane odpowiedzi