Jump to content
IGNORED

regulator swiateł

Recommended Posts

Posted

ten ma dodatkowo CLH.

Posted

po polskiemu kolego :wink:

Posted

Coming Leaving Home

funkcja coming /leaving home polega na opóźnionym wyłączeniu świateł mijania, świateł pozycyjnych z tyłu i podświetlenia tablicy rejestracyjnej podczas wysiadania (coming home). Ponadto, system uruchamia się podczas otwierania lub zamykania drzwi samochodu - za pomocą centralnego zamka następuje włączenie lub wyłączenie świateł. Funkcja coming/leaving home pozwala oświetlić drogę, ułatwia odnalezienie auta nocą na parkingu, oświetla drogę wjazdu na teren posesji.
Posted

clhbutton.jpg

Funkcja doświetlania przestrzeni samochodu przy otwieraniu i zamykaniu zamka centralnego moduł centralnej elektryki włącza przednie światła przeciwmgielne, oświetlenie tablicy rejestracyjnej oraz tylne światła (ma to ułatwić poruszanie się w okolicy auta gdy zapadnie zmrok). Dzięki współpracy z czujnikiem światła funkcja CLH włącza się tylko po zapadnięciu zmroku.

Posted

...teraz to juz wszystko wiem,dzieki bardzo :wink:,a jeszcze jedno pytanko czy jak mam zwykłą regulacje a założe ten z doświetlaniem to bedzie to chodzić u mnie??? :naughty:

Posted

ok,dzieki bardzo :wink: