ebi666 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Witam, nosze się z zamiarem wywalenia katalizatora, nie wiem tylko czy w jego miejsce wspawać zwykła rurkę czy zakupić zamiennik ? czy ktoś z was ma taki zamiennik ? jaka jest jego żywotność (znajomy mechanik mówił że po pół roku będzie głośny) ?
suchys4 Opublikowano 29 Września 2012 Opublikowano 29 Września 2012 Miałem kiedyś w B5 1.8 wstawiony zamiennik ze strumienicą w miejsce kata, od razu był głośniejszy. Różnice było słychać podczas dodawania gazu w środku w aucie, na zewnątrz raczej bez zmian.
ebi666 Opublikowano 29 Września 2012 Autor Opublikowano 29 Września 2012 co do strumienicy to czytałem że z nią pracuje głośniej auto
pablo15005 Opublikowano 30 Września 2012 Opublikowano 30 Września 2012 Miałem rurkę u siebie w 1.8, od 2 do 2.5 tys obrotów brzdęk metalu ze długo tak nie pojezdziłem wspawałem strumienice za 60zł z allegro i jest spoko jak dla mnie
gregoor Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 wlasnie jestem po wycięciu kata, zamiast niego DP, robiony w sport tig, samochód w koncu zaczął jeździć. Powiem tak, żałuje ze dopiero teraz zdecydowałem sie na ten ruch. Polecam!
tomekSSK Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 wlasnie jestem po wycięciu kata, zamiast niego DP, robiony w sport tig, samochód w koncu zaczął jeździć. Powiem tak, żałuje ze dopiero teraz zdecydowałem sie na ten ruch. Polecam! Jaki koszt wycięcia kata i wstawienia DP ? Czy wydechy zostawiłeś seryjne?
gregoor Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 wydechy seryjne, ale są już na wykonczeniu, wiec niedlugo pewnie bede cos z nimi kombinował. downpipe - 450 z nową flanszą, i nowym złączem elastycznym, katalizator pewnie sprzedam mysle ze ok 150-200zł wiece połowa DP się zwróci.
tomekSSK Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Ale 450 to już z montażem? Gdzie znajduje się ten warsztat Sport TIG?
gregoor Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 tak z montażem, warsztat jest w Ząbkach, ul. Dąbrowskiego 16 lub 26, nie pamietam, tu masz linka mozesz obejrzec co i jak tam jest tez kontakt. SPORT TIG
Rekomendowane odpowiedzi