Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to co tam w planach? najgorsze że niedziela ni jak pasuje :-(

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
to co tam w planach? najgorsze że niedziela ni jak pasuje :-(

no trzeba jakoś się spotkać Ekipą ;)

Opublikowano

Ja się piszę na cały weekend, bo tak czy inaczej Arek będziesz musiał po mnie przyjechać, mój paździerz od piątku kampi na kanale u mechaniora :whistling:

Opublikowano
  • Autor
Ja się piszę na cały weekend, bo tak czy inaczej Arek będziesz musiał po mnie przyjechać, mój paździerz od piątku kampi na kanale u mechaniora :whistling:

ale gdzie przyjechać do R.. czy PZn ?

Opublikowano

Na weekend wracam na wieś, więc będę dostępny, paździerz w sobotę jednak się regeneruje. Zabierać interfejs?

Opublikowano
  • Autor

Pany mam do sprzedania kratki nawiewu do b5 lampy przód polift i lusterko prawe małe ;D

Opublikowano

Ale cisza u nas :D Panowie z Koniowa, jak coś to tez dysponuje Vagiem i moge służyć pomocą w wolnym czasie :) Ostatnio walcze z moim silnikem, lambda nowa, czujnik temperatury cieczy nowy i w koncu żadnych błędów... zobaczymy na jak długo.. :)

Opublikowano

:hi:

Damian vs. VAG 1:0 na punkty, po zaciętej walce :wink: Też katowałem VAG`iem, pozostał jeden błąd od silnika nawiewów, się zrobi. Wyskoczył dodatkowo czujnik temp. zew, zwykła przerwa w obwodzie, ale dla świętego spokoju wstawiłem nowy, bo stary zaśniedział. Coś w środku zmieniałeś? :wink:

Opublikowano

W środku nic nie zmieniałem :) Póki co ogarniam ten silnik, bo mi spać nie daje :D Jak ssania nie było, to zamulał na rozgrzanym. Może dzisiaj będzie ok :D

Opublikowano
  • Autor
W środku nic nie zmieniałem :) Póki co ogarniam ten silnik, bo mi spać nie daje :D Jak ssania nie było, to zamulał na rozgrzanym. Może dzisiaj będzie ok :D

chciał rezać XENON:kox:

Opublikowano

No może kiedyś :D Ale dzisiaj znowu bez ssania odpaliłem... ręce opadają. Oczywiście przy tym nierówno chodzi i potrafi zakaszleć do rozgrzania. Co to może być ??

Opublikowano
  • Autor
No może kiedyś :D Ale dzisiaj znowu bez ssania odpaliłem... ręce opadają. Oczywiście przy tym nierówno chodzi i potrafi zakaszleć do rozgrzania. Co to może być ??

wiesz ja miałem coś w podobie i to była przepustnica ;/ trzeba wyczyścić i powinno być si:wink:

Opublikowano

Czyscili mi gazownicy i adaptowałem ją sam.. nadal lipa :(

Opublikowano
  • Autor
Czyscili mi gazownicy i adaptowałem ją sam.. nadal lipa :(

A VAG-u co wyszło Ci ?

Opublikowano

a u mnie na vałce nic a nic błędów :decayed:

Opublikowano
  • Autor
a u mnie na vałce nic a nic błędów :decayed:

u mnie z przepustnicą są muszę ją wyczyścić

Opublikowano

Póki co na Vagu nie ma już błędów. Błąd lambdy zapala mi sie tylko wtedy jak silnik strzeli/ zakaszle na braku ssania przy zimnym motorze. Dzisiaj go odpaliłem i przez pere sekund nie mógł załapać ssania, troszke się meczył ale po chwili sie unormowało i jest niby dobrze :) Może WN, świece... w lato będzie zapewne dobrze. Ale chyba te swiece wymienie profilaktycznie :a4fan:

PS. Wczoraj poprzycinałem troche węzyki od podcisnienia, który idzie od tego grzybka na listwie wtryskowej do przepustnicy, bo gazownicy mi zrobili tam "troszke" zapasu :D i wydaje mi sie ze jest lepiej. I rano właśnie jak się meczy z tym ssaniem, to słyszę takie jakby gwizdanie, jakby właśnie powietrze gdzieś uciekało..

Opublikowano
  • Autor

Siema Pany:hi:skoro robi się cieplej może jakiś letni 1 spocik z większym gronie? :wink:

Opublikowano

Czemu nie :)

Opublikowano

Jakby słoneczko zaświeciło na przyszły weekend to mogę wlecieć :thumbup: