Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 W tygodniu ok tylko ja znów do 17:30 w pracy ogarniemy coś
P1RAT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 W tygodniu to jedynie PON WTOREK PT wieczorem bo do pracy na rano:wink:
fatboy Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To 15 godzina ustawcie się na dłużej to poczekamy za prezesem,żeby na 30 min znowu nie jechał PS: Znajdzie mi ktoś taką samą folię jak na tym zdj są dekory bo szukam na allegro w okleinach kokpitu 3M i wszystkie wydają mi się albo czarne albo za jasne a zależy mi,żeby się prezentowały jak na tym foto http://s30.postimg.org/3owzy8m0d/VWVORTEX089.jpg to to, to czarny karbon w macie pewnie 3M
P1RAT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To 15 godzina ustawcie się na dłużej to poczekamy za prezesem,żeby na 30 min znowu nie jechał PS: Znajdzie mi ktoś taką samą folię jak na tym zdj są dekory bo szukam na allegro w okleinach kokpitu 3M i wszystkie wydają mi się albo czarne albo za jasne a zależy mi,żeby się prezentowały jak na tym foto http://s30.postimg.org/3owzy8m0d/VWVORTEX089.jpg[/QUOT] to to, to czarny karbon w macie pewnie 3M Czyli coś takiego ?? Jak na ten aukcji BMW ma wnętrze wyjdzie ?? FOLIA 3M CARBON CZARNY 3D DI-NOC CA-421 / ROZMIARY (3714014436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To 15 godzina ustawcie się na dłużej to poczekamy za prezesem,żeby na 30 min znowu nie jechał PS: Znajdzie mi ktoś taką samą folię jak na tym zdj są dekory bo szukam na allegro w okleinach kokpitu 3M i wszystkie wydają mi się albo czarne albo za jasne a zależy mi,żeby się prezentowały jak na tym foto http://s30.postimg.org/3owzy8m0d/VWVORTEX089.jpg[/QUOT] to to, to czarny karbon w macie pewnie 3M Czyli coś takiego ?? Jak na ten aukcji BMW ma wnętrze wyjdzie ?? FOLIA 3M CARBON CZARNY 3D DI-NOC CA-421 / ROZMIARY (3714014436) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu?
Artur25 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Panowie zróbmy w niedziele za tydzień i tak bedzie najlepiej co
P1RAT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja za tydzień mogę tylko w koninie do poznania za daleko jechać.
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja za tydzień mogę tylko w koninie do poznania za daleko jechać. Z takim podejściem to wiesz... ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Kur** z Tobą chyba :grin:ostatnio byłem to Ciebie nie było chciałem wlecieć na wódkę też czasu ni masz
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Kur** z Tobą chyba :grin:ostatnio byłem to Ciebie nie było chciałem wlecieć na wódkę też czasu ni masz Bo to się cycu trzeba najpierw do mojego kalendarza wpisać
P1RAT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Ja za tydzień mogę tylko w koninie do poznania za daleko jechać. Z takim podejściem to wiesz... ---------- Post dopisany at 19:14 ---------- Poprzedni post napisany at 19:13 ---------- To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Nie każdy dostaje wypłatę pod koniec miesiąca tylko na początku a paliwo na 200 km też kosztuje PS: Arkadiusz pytanie do Ciebie ile potrzeba foli na oklejenie wszystkich listew wewnętrznych w audi ?
Sylwek A 4 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To panowie kiedy następne spotkanie?
Michu B5 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Jak tam Arek głowa ?? pier**l... pogoda
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Kur** z Tobą chyba :grin:ostatnio byłem to Ciebie nie było chciałem wlecieć na wódkę też czasu ni masz Bo to się cycu trzeba najpierw do mojego kalendarza wpisać to mnie wpisz a nie
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Kur** z Tobą chyba :grin:ostatnio byłem to Ciebie nie było chciałem wlecieć na wódkę też czasu ni masz Bo to się cycu trzeba najpierw do mojego kalendarza wpisać to mnie wpisz a nie Audiencja, Arkadiusz - niedziela. godz:16:00. Wpisane
Arkadiush Opublikowano 19 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2014 PS: Arkadiusz pytanie do Ciebie ile potrzeba foli na oklejenie wszystkich listew wewnętrznych w audi ? zależy co jak z czym:whistling: ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Kur** z Tobą chyba :grin:ostatnio byłem to Ciebie nie było chciałem wlecieć na wódkę też czasu ni masz Bo to się cycu trzeba najpierw do mojego kalendarza wpisać to mnie wpisz a nie Audiencja, Arkadiusz - niedziela. godz:16:00. Wpisane wiesz że bym przyjechał ale nie mogę :facepalm:mówiłem o Wrześni i garażu i tam %% ---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:00 ---------- Jak tam Arek głowa ?? pier**l... pogoda lepiej nie mówić
P1RAT Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 Podoba mi się carbon coś jak to na foto ale nie wiem ile go kupić i jaki to jest czarny czy jakiś inny kolor?? bo jak kupiei będzie inny to zj$#%e urok a chcę właśnie takie.
Bart-S Opublikowano 19 Stycznia 2014 Opublikowano 19 Stycznia 2014 PS: Arkadiusz pytanie do Ciebie ile potrzeba foli na oklejenie wszystkich listew wewnętrznych w audi ? zależy co jak z czym:whistling: ---------- Post dopisany at 21:00 ---------- Poprzedni post napisany at 20:57 ---------- To może dogadajmy się tak, że za tydzień zrobimy coś większego w Poznaniu? Ja odpadam bo pracuje Kur** a z Tobą się umówić to już wogóle praktycznie niemożliwe Kur** z Tobą chyba :grin:ostatnio byłem to Ciebie nie było chciałem wlecieć na wódkę też czasu ni masz Bo to się cycu trzeba najpierw do mojego kalendarza wpisać to mnie wpisz a nie Audiencja, Arkadiusz - niedziela. godz:16:00. Wpisane wiesz że bym przyjechał ale nie mogę :facepalm:mówiłem o Wrześni i garażu i tam %% Ty pijoku - dziś już prowadziłeś po % i zobacz jak to się skończyło. Nawet z prędkościomierza nie potrafiłeś odczytać poprawnie ile jechałeś
Rekomendowane odpowiedzi