Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

panowie to jak z tym spotkaniem w niedzielę?

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

king cross 16.00 -2 zielony

Opublikowano
Auto juz opanowane :naughty:

i teraz czekanie za razpórka górna :banan: i folią pomaranczową :decayed:

I jeszcze takie zapytanie czy na podniesionym aucie na podnosniku sie zakłada rozpórke czy opuszczonym :eusathink:

Na opuszczonym aucie bo na podniesionym to sobie kuku podczas jazdy zrobisz :) pozycja musi byc naturalna dla auta czyli stoi na ziemi.

Opublikowano

Zima daje się we znaki.. Dzisiaj po odpaleniu auta nie wiadomo skąd pojawiło się falowanie obrotów i nie wiem teraz czy to temperatura działa tak,że wszystko dostaje po d*pie czy coś innego . Dodam kiedyś jak auto stało i przywiozłem z niemiec miałem to samo i jak wracałem do domu to przestało samo . Dodam,że miałem spokój przez 3 miesiące. Dziś to samo :kwasny:

Opublikowano

Wyczyść przepustnice - tylko odkręcenie jest dość problematyczne, albo ewentualnie jest tak że gdzieś łapie lewe powietrze.

Przy założeniu że jest wszystko ok to odłącz aku na 10 min i potem podłącz odpal i zostaw auto by sie nagrzało, potem zgaś i zapal powinno być ok. Tylko w tym czasie nie gazuj.

Opublikowano
Auto juz opanowane :naughty:

i teraz czekanie za razpórka górna :banan: i folią pomaranczową :decayed:

I jeszcze takie zapytanie czy na podniesionym aucie na podnosniku sie zakłada rozpórke czy opuszczonym :eusathink:

Na opuszczonym aucie bo na podniesionym to sobie kuku podczas jazdy zrobisz :) pozycja musi byc naturalna dla auta czyli stoi na ziemi.

Dzięki PREZES :hi:

---------- Post dopisany at 17:36 ---------- Poprzedni post napisany at 17:30 ----------

Zima daje się we znaki.. Dzisiaj po odpaleniu auta nie wiadomo skąd pojawiło się falowanie obrotów i nie wiem teraz czy to temperatura działa tak,że wszystko dostaje po d*pie czy coś innego . Dodam kiedyś jak auto stało i przywiozłem z niemiec miałem to samo i jak wracałem do domu to przestało samo . Dodam,że miałem spokój przez 3 miesiące. Dziś to samo :kwasny:

Tak jak Dariusz mówi przepustnice zobacz ja miałęm to samo i jest ok po czyszczeniu :wink:

Opublikowano

Dzięki spróbuje na początek z tym aku może pomoże przepustnice wyczyszcze i tak ale nie mam gdzie a w taki mróz -14 to dajcie Pany spokój :decayed:

Opublikowano
Dzięki spróbuje na początek z tym aku może pomoże przepustnice wyczyszcze i tak ale nie mam gdzie a w taki mróz -14 to dajcie Pany spokój :decayed:

Byłeś na biurowcu dziś :naughty:

Opublikowano
:hi: Do falowania obrotów przyczynić się może jeszcze czujnik temp. cieczy chłodniczej. Ja go 2 razy przerabiałem w 80`tce i A4.
Opublikowano
:hi: Do falowania obrotów przyczynić się może jeszcze czujnik temp. cieczy chłodniczej. Ja go 2 razy przerabiałem w 80`tce i A4.

U mnie wina falowania była przepustnica :facepalm:

---------- Post dopisany at 11:38 ---------- Poprzedni post napisany at 09:44 ----------

Oddam ALU za 1000 ktoś chetny z oponami 1300 :naughty:

Opublikowano

Powitać panowie mam pytanie to jest dziś spotkanie?

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

I miał być spot i jak zawsze lipa .:wink:

Opublikowano

No nikt sie nie odzywa cisza ja pomyślałem że i tak muszę casto zwiedzić tak więc przejadę się

Opublikowano

Ja też się wybieram do feriusa więc zbierzmy się i przyjedźmy :)

Opublikowano

no pewnie czemu nie :grin: to gdzie o której

---------- Post dopisany at 15:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:41 ----------

no dobra pany ja koło myjni stane zapalić sobie jak ktoś chętny to zapraszam na 16ą :a4fan:

Opublikowano

Dobra stronka troszke na swojego PARCHA pozamawiałem wlepów :naughty:

OdjazdoweNaklejki.pl :whistling:

Opublikowano

no i moja wycieczka do konina zakończyła sie kaseta do mechanika auto zgasło po trasie padła przeplywka. :facepalm:

Opublikowano
no i moja wycieczka do konina zakończyła sie kaseta do mechanika auto zgasło po trasie padła przeplywka. :facepalm:

To nie dobrze :kwasny:

Opublikowano

Pany orjentuje się może ktoś ile jest bramek na a2 z koła do wawy?