Opublikowano 6 Lutego 201412 l Kurcze, myjkę to planowałem zahaczyć przed spotem żeby czyściochem podjechać. O której trzeba się stawić żeby być pierwszym?
Opublikowano 6 Lutego 201412 l ja oczywiście też jak najbardziej jestem za Znając życie to tylko prezes pracuje w niedzielę więc pewnie popołudniowe
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Autor :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz
Opublikowano 6 Lutego 201412 l :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz No no i głównego przewodniczącego nie będzie to nie spot
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Autor A o której wyjeżdżasz? Bo ja jutro lecę w drugą stronę po pracy po 20 ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz No no i głównego przewodniczącego nie będzie to nie spot synek nie igraj bo bana załatwię Ci tu
Opublikowano 6 Lutego 201412 l A o której wyjeżdżasz? Bo ja jutro lecę w drugą stronę po pracy po 20 ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:08 ---------- :hi:ja odpadam jadę na Poznań z czego drwisz ?:decayed:jutro po pracy jade na Poznań juz No no i głównego przewodniczącego nie będzie to nie spot synek nie igraj bo bana załatwię Ci tu Jakiego bana na cnotki jedziesz jakieś
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Autor Jakiego bana bana na forum i pisanie ---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- na cnotki jedziesz jakieś mówisz że na wsi masz jakieś ?
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Jakiego bana bana na forum i pisanie Chyba tego nie zrobisz mi ( :polew: bo Artura naśle :polew: a tak serio to ten tegoo c**jnia ze lecisz Wuja
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Autor Jakiego bana bana na forum i pisanie Chyba tego nie zrobisz mi ( :polew: bo Artura naśle :polew: a tak serio to ten tegoo c**jnia ze lecisz Wuja dlatego ostatnio spóźniłes się bo zabrałeś cnotkę na stopa i chciała Ci się odwdzięczyć w naturze
Opublikowano 6 Lutego 201412 l I jeszcze musze sie poskarżyć ze mało do wyboru masz u siebie w pracy %% słabo dbasz o klijentów
Opublikowano 6 Lutego 201412 l Jakiego bana bana na forum i pisanie Chyba tego nie zrobisz mi ( :polew: bo Artura naśle :polew: a tak serio to ten tegoo c**jnia ze lecisz Wuja dlatego ostatnio spóźniłes się bo zabrałeś cnotkę na stopa i chciała Ci się odwdzięczyć w naturze hahah rozjebałeś system wuja :polew:
Opublikowano 6 Lutego 201412 l :polew: bo Artura naśle :polew: modzi polo http://i.iplsc.com/-/00000HQKOIJ7C6UR-C303.jpg a jak:grin: byś słyszał jego polo zero tłumików tylko końcówka sama końcowa jak wrc chodzi