Opublikowano 3 Lutego 201412 l Arek w sobote byłęm u Cie w pracy po wspomagacze % myslałem ze obsłużysz a tu Cie bie było
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Autor Arek w sobote byłęm u Cie w pracy po wspomagacze % myslałem ze obsłużysz a tu Cie bie było w sobotę miałem wolne
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Arek w sobote byłęm u Cie w pracy po wspomagacze % myslałem ze obsłużysz a tu Cie bie było w sobotę miałem wolne Aaaa
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Autor Arek w sobote byłęm u Cie w pracy po wspomagacze % myslałem ze obsłużysz a tu Cie bie było w sobotę miałem wolne Aaaa i wracałem z Pozka
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Arek w sobote byłęm u Cie w pracy po wspomagacze % myslałem ze obsłużysz a tu Cie bie było w sobotę miałem wolne Aaaa i wracałem z Pozka No ja około 22 tam byłem
Opublikowano 3 Lutego 201412 l ---------- Post dopisany at 10:00 ---------- Poprzedni post napisany at 09:40 ---------- Panowie mam pytanie seat leon 1.6 i ma te same objawy co u mnie ale kasowanie nie pomogło i na zaden orginalny kluczyk nie reaguje a immobilajzer jest ok
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Nie wiem ale żadna kontrolka nie świeci i na inne nie ma reakcji może padł całkowicie
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Podpiąć VAG i zobaczyć błędy. Powinien być błąd "sterownik zablokowany" czy coś takiego. Taki błąd mi wywalał jak pętla czasem świrowała i nie czytała kluczyka.
Opublikowano 3 Lutego 201412 l Mi też się kompletnie nie podobają te felgi . 19 za duże.. Poza tym nie jestem już za czarnymi felgami do czarnego auta.