Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nima c**ja poumierali wszyscy :D

Opublikowano
  • Autor
:hi:
Opublikowano

polerują gdzieś u nas alusy ?, bo jak na razie tylko koło poznania najbliżej znalazłem

Opublikowano

Pleszew poleruja tam wibracyjnie :)

Opublikowano
to wychodzi Ci spalanie ok 18L na 100km, zależy jak jeździsz autem ale 15L w miescie jest osiągalne butujesz? Ciekawe co wyjdzie na VAG ale w tym silniku to może być albo jakiś czujnik tem, albo .... lambdy :D

bo lpg nie masz to ci sie nic nie rozleguluje. 2.6 prosty silnik o nim i o gazie mogę Ci poemat pisać :grin:

No właśnie w mieście mi tyle wychodzi.. Zatankuje za 80 zł zrobię z 70 km.. Dzisiaj tankowałem za 80 zł 15 litrów zrobiłem trasę gdzie cały czas jechałem w sumie na 5 i wyprzedzałem non stop i zrobiłem 80 km i wskazówka opadła tylko trochę więc zostało mi paliwa jeszcze na jakieś 70KM po mieście. ;) Dodam tylko jeszcze,że pod vagiem był i wszystko jest Ok zero błędów jakichkolwiek. :whistling:

---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:07 ----------

PS: Ja wczoraj od rana walczyłem z Tarczami i klockami Brembo.. Zmieniłem to zaczął wariować czujnik pod Vaga i się okazało,że uszkodzenie czujnika ABS. Kupiłem nowy za 80 zł i co się okazało zapomnieliśmy go podpiąc.. Wiadomka gadu, gadu i smiechy i się zapomniało.. Potem po podłączeniu czujnika niby ok. Przy lekkim hamowaniu przy końcu już ABS zaczął przepuszczać.. Napisałem na batalionie i od razu sensowna odpoiwedź: " Zła odległość czujnika ABS od koronki" i na nowo rozkładanie także od 8:00 rano do domu wróciłem o 20 :facepalm: Dzisiaj się okazało,że mam pękniętą sprężynę na przodzie od pasażera i wymienie 2 od razu + wahacze też niedługo będą do wymiany. i końcówki drązków na jakieś 2-3 miesiące starczą... Potem rozrzad w między czasie zaraz olej i filtry więc Pany Modyfikacje muszą poczekać chociaż dostałem dobrą pracę w SAINT GOBAIN w kole za mega dobre pieniądze. Myślę,że ogarnę to wszystko pracując tam w bd krótkim czasie.. Mechanika jest najważniejsza. :grin:

Opublikowano

A widzisz napisałbyś tu to bym Ci odpowiedział :decayed: miałem to samo, rękę włożyłem przez alu i puknąłem i czujnik i jest si :wink:

Wachacze i takie pierdoły już u mnie leżą w domu nowe. Saint Gobain to gratulację :hi:

Ale mam inne ogłoszenie bo :

27 września biorę ślub :grin: i jest ktoś chętny na poprowadzenie kolumny pojazdów z pod kościoła do sali ?

Wesele oczywiście w okolicach Pleszewa.

Forumowy kolega cyka mi fotki i filmik kto wie jaki ??? :decayed:

A i jakieś auto do ślubu macie pomysły ? mam niby upatrzone A8/S8. Może ma ktoś kumpla :wink:

Opublikowano
A widzisz napisałbyś tu to bym Ci odpowiedział :decayed: miałem to samo, rękę włożyłem przez alu i puknąłem i czujnik i jest si :wink:

Wachacze i takie pierdoły już u mnie leżą w domu nowe. Saint Gobain to gratulację :hi:

27 września biorę ślub :grin: i jest ktoś chętny na poprowadzenie kolumny pojazdów z pod kościoła do sali ?

A i jakieś auto do ślubu macie pomysły ? mam niby upatrzone A8/S8. Może ma ktoś kumpla :wink:

No to ladnie prezes :D

Opublikowano

Dzięki mam nadzieję,że w Sango Bango będzie mi dobrze. Swoją drogą gratuluję !! :decayed:

Darek ogólnie to ja proponuję poprowadzenie Ciebie w eskorcie całego naszego Vaga tego co przyjeżdżają na spot. Podejrzewam,że około 5 aut to masz jak w banku ale bez wódki się nie obejdzie :banan::grin::banan:

09/03/2014r ORGANIZUJEMY JUŻ PRAWIE WIOSENNEGO SPOTA W NIEDZIELE ?? TRZEBA SIĘ OBUDZIĆ BO NIE BYŁO OD STYCZNIA. W MROZY SIĘ CHCIAŁO A W TAKĄ POGODĘ TO TYM BARDZIEJ. TYLKO TYM RAZEM JUŻ NIE FERIO. WYCHODZĄC Z PROPOZYCJĄ ŁYSEGO MOŻNA ZROBIĆ COŚ W ŚLESINIE ALBO COŚ POMIĘDZY. ZACZNIJMY SIĘ RUSZAĆ Z TEGO FERIO. MOŻE W POŹNIEJSZYM TERMINIE CAŁĄ GRUPĄ WYSKOCZYŁO BY SIĘ GDZIEŚ DO UNIEJOWA BĄDŹ ZAMEK W KOLE ??

PUSZCZAM LISTĘ WPISYWAĆ SIĘ DO JUTRA KTO CHCIAŁBY PRZYJECHAĆ A GDZIE TO USTALIMY:

1. BlackCool

Opublikowano

Pany moze spocik Niedziele. Puszczam liste. 1 michua4185v. 2......

Opublikowano
  • Autor

Gratuluję ;) chętny jestem Darek na Prowadzenie jak coś pisz dzwon najlepiej ;)

---------- Post dopisany at 14:45 ---------- Poprzedni post napisany at 14:43 ----------

Dzięki mam nadzieję,że w Sango Bango będzie mi dobrze. Swoją drogą gratuluję !! :decayed:

Darek ogólnie to ja proponuję poprowadzenie Ciebie w eskorcie całego naszego Vaga tego co przyjeżdżają na spot. Podejrzewam,że około 5 aut to masz jak w banku ale bez wódki się nie obejdzie :banan::grin::banan:

09/03/2014r ORGANIZUJEMY JUŻ PRAWIE WIOSENNEGO SPOTA W NIEDZIELE ?? TRZEBA SIĘ OBUDZIĆ BO NIE BYŁO OD STYCZNIA. W MROZY SIĘ CHCIAŁO A W TAKĄ POGODĘ TO TYM BARDZIEJ. TYLKO TYM RAZEM JUŻ NIE FERIO. WYCHODZĄC Z PROPOZYCJĄ ŁYSEGO MOŻNA ZROBIĆ COŚ W ŚLESINIE ALBO COŚ POMIĘDZY. ZACZNIJMY SIĘ RUSZAĆ Z TEGO FERIO. MOŻE W POŹNIEJSZYM TERMINIE CAŁĄ GRUPĄ WYSKOCZYŁO BY SIĘ GDZIEŚ DO UNIEJOWA BĄDŹ ZAMEK W KOLE ??

PUSZCZAM LISTĘ WPISYWAĆ SIĘ DO JUTRA KTO CHCIAŁBY PRZYJECHAĆ A GDZIE TO USTALIMY:

1. BlackCool

W ta niedziele odpadam za tydzień chętnie ;)

Opublikowano

Mozna w ta i za tudzien tez:wink:

Opublikowano

Ej Panie ślepy a co ja napisałem wyżej i listę też puściłem ? :facepalm::decayed::decayed:

Opublikowano

Ej Panie ślepy a co ja napisałem wyżej i listę też puściłem ? :facepalm::decayed::decayed:

Na fonie jestem to nie widze:grin:

Opublikowano
  • Autor

Załóż okulary jak nie Widzisz ;) za tydzień bede

Opublikowano

Załóż okulary jak nie Widzisz ;) za tydzień bede

To za tydzień obgadamy pewne sprawy. A co do Darka to eskortę będzie miał napewno. Ty, Michał, Ja, Fatboy pewnie pojedzie i ktoś się zgłosi pewnie. Czyżby Polo TV ? :polew:

Opublikowano

Nie lepiej nie:facepalm:

Opublikowano
Pleszew poleruja tam wibracyjnie :)

Podeślesz mi jakiś kontakt

Opublikowano

No podeśle potem jak z pracy wrócę.

A polo tv może rzeczywiscie nie :D heh no to fajnie ze mam jakaś ekipie trzeba bedzie pokręcic gwintami !:) Slo was nagra :)

Opublikowano

No masz masz jak się ustawi tyle wagów przed wami to wiesz będzie niezły hałasik weselny :grin: