Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ją dziś zabrałem się za czyszczenie mojego wozu założyłem też alu na lato

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
Witajcie ją dziś zabrałem się za czyszczenie mojego wozu założyłem też alu na lato

byś się pochwalił :decayed:

Opublikowano
yraqa6em.jpg no i też założyłem żarówki philips bluevision ale myślę to taka moja opinia że lepiej świecą a efect polerki abu3a3y3.jpg myślę że było warto 5y4u9anu.jpg
Opublikowano
  • Autor

małe koło :whistling:

Opublikowano

Wiem to tylko 15ki ale nie ma szans na większe bo są tu straszne dziury i po prostu bym nie wyrobił na ich prostownie: (

Opublikowano

Ja może jutro się ze swoimi pożegnam jak dobrze pójdzie :banan:

Opublikowano

potwierdzam na Gadowskich dziury jak nie wiem :decayed: 15tki -15tkami ale na 18" i 215/40 jest mega twardo ogólnie uważam że kompromis między wyglądem a jazdą to 17". Ale wygląd ---> 18" :naughty: musze się od nowa uczyć jeździć i dziury omijać :grin:

Opublikowano
potwierdzam na Gadowskich dziury jak nie wiem :decayed: 15tki -15tkami ale na 18" i 215/40 jest mega twardo ogólnie uważam że kompromis między wyglądem a jazdą to 17". Ale wygląd ---> 18" :naughty: musze się od nowa uczyć jeździć i dziury omijać :grin:

Kwestia przyzwyczajenie ja wczoraj zeszłem niżej i jest twardsza jeszcze przód został :banan: i może 18 :whistling: jak 17 pójdą :banan:

Opublikowano

:hi: zgadzam się z Darkiem w tych okolicach 17" jest w sam raz :)

Opublikowano

No ale panowie ją jeszcze muszę pamiętać o silniku ją ma 1,6 to ma około 105koni: ) przy takim alu to mogę go zamulić: (

Opublikowano
  • Autor

no ja jeżdżę już dłuższy czas :wink:

Opublikowano

no ja jeżdżę już dłuższy czas :wink:

No tak ale na 17" jednak sie inaczej jezdzi niz teraz na 18" czasem droga jest udreka pod wzgledem dziur i jak lupie w kabinie . No ale zakrety na glebie w quattro i 18" bajka :)

A co do 1.6 101 czy tam 105 KM to ładuj 17" 215/50 lub 215/45 i pojedziesz, ewentualnie 205/50.

Opublikowano

18 udręka ?

miałem 18 teraz mam 19 i różnica jest prawie nieodczuwalna..

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

Powitać panowie nad alu pomyśle na pewno: )

Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

A ja tylko przywitać się chciałem na wielkopolskim :hi:

Mam nadzieję że jako były koniniak a obecnie kaliszanin będę mógł pojawić się na jakimś spociku?:wink:

pozdro

Piotrek

Opublikowano
Opublikowano

Wczorajsze fotki może były słabej jakości to dziś dam te 5emeru8y.jpgupyzy6as.jpgdypaba6y.jpg jak dla mnie efect super. Ale żona mnie z rana rozbawila smsem o treści nie wiem co zrobiłeś że swoim autem ale moje jutro ma też tak wyglądać: )

Opublikowano

LZ3N :grin: