Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za około 2 miesiące przesiadam się do golfa IV więc tam to już wleci. Niestety audi a raczej jej 13-14l beny w mieście mnie przewala finansowo. Tak jak miało być idzie w spadku i zabiera je ojciec pod opiekę. Będe szukał czegoś o mniejszym silniku w Golfie IV. Na forum zostaję. Różnie możecie odbierać tą informację bo miałem zostać przy audi teraz jednak nie. Czas pokaże jaki silnik wpadnie mi w ręce. Potrzebuje czegoś ekonomiczniejszego... :facepalm:

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 292,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zamiast golfa możesz A3 poszukać i zostaniesz przy audi

Opublikowano
  • Autor
Za około 2 miesiące przesiadam się do golfa IV więc tam to już wleci. Niestety audi a raczej jej 13-14l beny w mieście mnie przewala finansowo. Tak jak miało być idzie w spadku i zabiera je ojciec pod opiekę. Będe szukał czegoś o mniejszym silniku w Golfie IV. Na forum zostaję. Różnie możecie odbierać tą informację bo miałem zostać przy audi teraz jednak nie. Czas pokaże jaki silnik wpadnie mi w ręce. Potrzebuje czegoś ekonomiczniejszego... :facepalm:

może uno kup?:whistling:

:hi:

Opublikowano
Opublikowano

Powitać: )

Opublikowano

Rower :decayed: A tak po za tym, jak jeżdżę w Poznańskich korkach to moje 1,8T też potrafi 14-15 łyknąć, ale LPG :decayed:

Opublikowano

Dokładnie przesiadką z 2.6/2.8 na 1.8t niczego nie zmieni :decayed:

Miałem kupic fis itp ale jakis koło sobie zarezerwował i c**j... Gość nie chce sprzedac a ja chce wpłacić od razu hajs. Co za ludzie na forum.

Opublikowano
Zamiast golfa możesz A3 poszukać i zostaniesz przy audi

Cały czas rozpatruje różne opcje..

Opublikowano
Dokładnie przesiadką z 2.6/2.8 na 1.8t niczego nie zmieni :decayed:

Miałem kupic fis itp ale jakis koło sobie zarezerwował i c**j... Gość nie chce sprzedac a ja chce wpłacić od razu hajs. Co za ludzie na forum.

potrzebujesz licznik na żółtą i niebieską kostkę czy z lifta od razu ?

Opublikowano

Przedlift czyli 2x 24piny chyba czyli zolta i niebieska.

Opublikowano

młody znajdź se laske i zaruchaj:facepalm: albo co bo ja pier**le zagazuj bestie wydasz ze 3 tys i bedziesz jeździł do usranej śmierci golf w benie też bedzie paliłniema alternatywy dla duzopalących aut prócz gazu:decayed:

Opublikowano

Najlepsza opcja gaz :hi: kuzwa ale jestem zbolały po grze w piłke nożna :facepalm:

Opublikowano

No jak sie kupuje ponad 2 litry to trzeba sie liczyc. Mi gazu pali 12.5l czyli podobnie jak 1.8, 1.8t itp.

Opublikowano

IMG_6192.jpg

IMG_6292.jpg

Opublikowano

nie ma czasu na ruchanie :decayed:

Opublikowano
No jak sie kupuje ponad 2 litry to trzeba sie liczyc. Mi gazu pali 12.5l czyli podobnie jak 1.8, 1.8t itp.

E tam. Wiadomo że auto z dużą mocą nie ma szans być ekonomiczne w mieście. Wykorzystuje się ułamek mocy takiego auta a ciężar trzeba dźwigać. Nie mówiąc już o tym że Vki z pierwszych lat produkcji B5 nie należały do najnowocześniejszych jednostek. Poliftowe 2,4 i 2,8 wygląda już lepiej.

Opublikowano
nie ma czasu na ruchanie :decayed:

Niszczysz system :grin:

Opublikowano

Ja się tym nie przejmuje w dodatku,że będę miał 2 samochody i będę moją własnością. Więc kiedy będę chciał to mogę sobie Audi zabrać i jeździć.

Opublikowano
Opublikowano

E tam. Wiadomo że auto z dużą mocą nie ma szans być ekonomiczne w mieście. Wykorzystuje się ułamek mocy takiego auta a ciężar trzeba dźwigać. Nie mówiąc już o tym że Vki z pierwszych lat produkcji B5 nie należały do najnowocześniejszych jednostek. Poliftowe 2,4 i 2,8 wygląda już lepiej.

12.5l gazu to dużo? Jazda po mieście ok 13 max.

---------- Post dopisany at 08:56 ---------- Poprzedni post napisany at 08:54 ----------

http://s18.postimg.org/3v8qf6l51/IMG_6192.jpg

http://s18.postimg.org/u4yebpwg5/IMG_6292.jpg

Mam taki z angola tyle za na 32 PINy kostki z olx.pl wyrwałem za grosze tylko wole by był eu.