Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Słupecko - Konińskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi: Powitać

Ja jestem dziś po wstępnej diagnozie i co usłyszałem ?? ... DWUMASA... :facepalm:

Ciekawe...

Dzisiaj byłem u ogarniętego gościa który typowo specjalizuje się w silnikach VAG i wyjął rozrusznik i na popych odpaliliśmy ale nic nie dało.. Czyli rozrusznik wykluczony. Natomiast jest blaszka między skrzynią a silnikiem i ona trze o koło dwumasowe. Ale może być to też sprzęgło albo dwumasa. Okaże się po ściągnięciu skrzyni ale na to muszę odłożyć hajs w razie gdy po zdjęciu skrzyni okaże się,że dwumas pada. Dodam,ze oprócz terkania zero objawu,że to koło dwumasowe.

Ja jestem dziś po wstępnej diagnozie i co usłyszałem ?? ... DWUMASA... :facepalm:

Ciekawe...

Dzisiaj byłem u ogarniętego gościa który typowo specjalizuje się w silnikach VAG i wyjął rozrusznik i na popych odpaliliśmy ale nic nie dało.. Czyli rozrusznik wykluczony. Natomiast jest blaszka między skrzynią a silnikiem i ona trze o koło dwumasowe. Ale może być to też sprzęgło albo dwumasa. Okaże się po ściągnięciu skrzyni ale na to muszę odłożyć hajs w razie gdy po zdjęciu skrzyni okaże się,że dwumas pada. Dodam,ze oprócz terkania zero objawu,że to koło dwumasowe.

• Odpowiedzi 7,5 tys.
  • Wyświetleń 293,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Moja ex w miare się trzyma drzwi ogarnął i listy dolne wymienił wszystkie ;]

11093192_890730920987100_300705453_n_zps11208693_890731020987090_1692333262_n_zp11127750_890731104320415_219923576_n_zps

Opublikowano

Ciekawe...

Ciekawe...

Co do dwumasy to można zaoszczędzić i wstawić sztywne koło, ale na bardzo wolnych obrotach będzie szarpało
Opublikowano

Powitać panowie jeden kanał znalazłem a gdzie jest drugi? c311d3801cc20f11b0a5161318414a8d.jpg

Opublikowano

Moja ex w miare się trzyma drzwi ogarnął i listy dolne wymienił wszystkie ;]

11093192_890730920987100_300705453_n_zps11208693_890731020987090_1692333262_n_zp11127750_890731104320415_219923576_n_zps

Przy sprzedaży powinieneś odkleić polish worksa bo może gość nic robił nie będzie z nią dalej a projekt nie jego :)

Opublikowano

:hi:

Opublikowano
Opublikowano

Sebek kiedy szmalcujemy :audi::a4fan: łącząc z pożytecznym :drunk: ?

Opublikowano

Siema :) szmalcujemy?

Pod koniec roku chce zrobić przód od b7, maskę, zderzak i lampy. Całe autko dać do malowania w komorze jak Bóg przykazał. Chyba że mi przejdzie

Opublikowano

Chcesz wstawić przód z b7 do b6??

Opublikowano

Ja tam bym zrobił tą b6 na błysk i dodał czarne elementy :D b6 na b7 przerobione :D

187358927_2_644x461_audi-a4-b6-18t-quatt

Szmalcujemy czyli woskujemy :D

Opublikowano

Tak, coś mi brakuje w tym przodzie. Poliftowy bardziej mi się podoba
Opublikowano

Tak, coś mi brakuje w tym przodzie. Poliftowy bardziej mi się podoba

To nie lepiej zrobić pakiet s-line lub s4?? Bo wstawianie przodu b7 do b6 to tak nie bardzo, moim skromnym zdaniem, ale wiadomo że to Tobie ma się podobać :wink:

PS: klima już działa :decayed::decayed:

Opublikowano

Nie podoba mi się s-line, a s4 czy rs z 130 konnym silnikiem to wiocha.

Klima na +

mam nadzieje ze nie zdarł?

Opublikowano

Przecież nie musiałbyś dawać emblematów s4 na auto ;) a przeciętny kowalski i tak nie wiedziałby o co kaman, widziałby jedynie fajne a4...

Z klimą okazało się że odkręciło się sprzęgiełko z kompresora :P założyli te z sprężarki którą kupiłem, wymienili dławik i osuszasz i wsio działa ;) byłem na kolejowej w Kole, nie zdarł :P

Opublikowano

Powitać panowie ja wczoraj składałem swoje auto i mycie i szmalcowanie 0ef84a90ca6383f015f7290f4cbf115f.jpg potem czyszczenie wnętrza odkurzanie plastiki i alu fb71cb808a11bd0b264e2ed31b00903d.jpg panowie zdejmował ktoś drzwi i wymieniał płat drzwi? Dużo zabawy z tym?

Opublikowano

Chcesz wymienić całe drzwi?

Można sobie obrysowac markerem zawiasy, żeby łatwiej było spasowac. Odkręcić kostkę z instalacją drzwi i odkręcić drzwi. Niezbędna pomoc drugiej osoby

Edytowane przez xsebo1

Opublikowano

Zasadniczo nie dużo :D

Opublikowano

Tak myślę ale z tego co dojrzałem to zawias mogę zostawić a sam płat drzwi odkręcić?

Dokładnie to płat drzwi wymienić chce

Opublikowano

Chyba tak, zawsze odkrecalismy całe z zawiasem