Opublikowano 1 Października 201213 l Panowie zamierzam kupić telewizor o rozmiarze 46'. Wpadł mi w oko taki sprzęt: Sony KDL-46EX650 Gwarancja Sony Poland !!! (2667933802) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Generalnie chodzi mi o to by miał 46', miał dostęp do netu i skype oraz co najmniej 100hz. Matowa matryca też by była super. Aha no i jeśli chodzi o cene to ~3600zł Na 3D mi nie zależy. Macie jakieś inne propozycje??
Opublikowano 1 Października 201213 l Jeśli Ci nie zależy na 3D to szukaj bravie lub nową serię Samsunga. Będziesz miał jakiś upatrzony model to dzwoń załatwię Ci w dobrej cenie. Pomyśl też nad plazmą a zwłaszcza Panasonica.
Opublikowano 1 Października 201213 l Autor a możesz podać jakieś ewentualne propozycje wraz z cenami - może być na PW
Opublikowano 1 Października 201213 l a możesz podać jakieś ewentualne propozycje wraz z cenami - może być na PW W Media Martk już nie pracuje 2 lata i przestałem śledzić nowości także nie wiem co teraz jest wartego i pewnego do polecenia bez ściemy. Looknij na forum HDTV hdtv.com.pl
Opublikowano 1 Października 201213 l Autor przeglądałem te forum, ale tam są jacyś dziwni ludzie np. ktoś pisze że chce kupić tv za 3500zł na co ludzie mu odpisują żeby dołożył jeszcze z 700zł i będzie miał fajny sprzęt
Opublikowano 1 Października 201213 l Czasem to prawda że warto dołożyć parę groszy bo może być sprzęt w dużo lepszej specyfikacji i człowiek tego nie świadomy ale nie 700zł
Opublikowano 2 Października 201213 l Autor będę musiał chyba pochodzić po sklepach i pooglądać konkretne modele i dopiero coś wybrać.