luki105 Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 witam mam pytanie poniewaz od dluzszego czasu mam problem z turbosprezarka wiec najwyzszy czas ja wymienic. zauwazylem ze wielu forumowiczow wymienia swoje turba na wersje z mocniejszych silnikow, ja mam silnik 1.9 i 116 koni i pomyslalem ze sprawilbym sobie turbo od AWX ktory wiadomo ma 130 koni, tylko nie wiem czy bedzie pasowalo czy trzeba cos kombinowac dodatkowo i czy to wogole ma sens? dodam ze mieszkam za granica i jesli turbo nie bedzie pasowalo to miejscowi mechanicy nie sa wstanie go podlaczyc gdyz poziom wiedzy i praktyki tutejszych mechanikow jest straszny. wszystkim z gory dzieki za pomoc
dante0018 Opublikowano 8 Października 2012 Opublikowano 8 Października 2012 Turbo bedzie pasowac tylko troche bez sensu jak nie robisz programu bo bedzie wiekszu lag, i nic za bardzo poza tym.
gregfr Opublikowano 24 Października 2012 Opublikowano 24 Października 2012 Ja bym chciał się podlaczyc do pytania kolegi, mam AVF 130 km od roku i jak zawsze mowilem ze mi to wystarczy, tak musze odszczekac te slowa Moja turbinka na wykonczeniu, a chce wymienic na BRD + programik, czy podejdzie mi to P&P pod moj silniczek? np te: Turbo BRD - Alledrogo 1 Turbo BRD - Alledrogo 2
Rekomendowane odpowiedzi