fulki Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 witam siostra ma audi a3 rozładował sie jej akumulator gdzie mam szukac kodu ma tylko ksiąrzke serwisową i nic więcej nawet nie wiem jak ten kod wpisac. a3 jest z 2001r 1.9 tdi 130km z góry dziękuje
Talib13 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Kolego zacznijmy od tego co to za radio bo mi np. 1,9 TDI 130km nic nie mówi o radiu, a3 i rok już bardziej aczkolwiek te auta miały różne radia montowane nie mówiąc już o systemach nagłośnienia Bose itd. po za tym w odpowiednim dziale są podane instrukcje jak wpisywać kody do odpowiedniego radia wystarczy użyć http://a4-klub.pl/nawigacja-car-audio-cb-radio-17/all-radia-audi-2021/ (radia raczej nie różniły się obsługą w A3 czy A4) Kod do radia możesz znaleźć w książce od radia, nieraz ktoś pisze kod na radiu różnie z tym bywa, lub musisz oddać radio do magika czarownika co wyciągnie z niego ten kod. Jest jeszcze inna możliwość raczej bardziej teoretyczna w książce od radia jest napisane, że po zgubieniu kodu należy zgłosić się do ASO i powinni oni wydać kod (niby bezpłatnie ale nie u nas) może poproś siostrę niech skonsultuje się z ASO to może jej dadzą kod, mi się to udało w serwisie peugeota dostałem go dzwoniąc do serwisu:decayed:
fulki Opublikowano 21 Października 2012 Autor Opublikowano 21 Października 2012 oki dzięki kolego nie znam firmy tego radia nagłosnienia bose też nie ma wiem że tam było radio na płyty i na kasety ale postaram sie czegos więcej dowiedziec i zadzwonie do aso tak jak piszesz dzięki jeszcze raz
Talib13 Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Nie sądzę aby ASO było chętne pomóc ale sprawdzić można zobacz na fotki w temacie który podrzuciłem może rozpoznasz po wyglądzie nie będziesz musiał targać radia z auta...
Rekomendowane odpowiedzi