Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

PRoszę o pomoc - baaardzo wysokie spalanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie odnosnie mojej a4 b6 1.9 ti 130km manual. Pare godzin temu niestety ugrzązłem w błocie, próbowałem może z 10 wyjechać gazując po ok 15 sekund. Nie udało się z pomocą przyszedł kierowca który delikatnie pociągnął mnie linka i samochód gładko wyjechał z tego błota. Wracam do domu patrze a tam wskazówka poziomu paliwa spadła drastycznie a komputer pokazał że mam o przejechanie jeszcze 90km, dodam że przed tą niemiłą niespodzianka licznik pokazywał 220km czy to w ogóle jest możliwe? Przejechałem potem spokojnie ok 15km i wzrosło z 90 na 100km, zostawiłem auto na chodzi na biegu jałowym przez 15 min i ciągle wskazuje te 100 , to przeciez niemozliwe żeby spalił z 6 litrów ropy za 10 minut. Macie może pomysł dlaczego tak sie stało ?

Opublikowano

Może gdzieś Ci się pływak w baku zwiesił... miałem kiedyś taką sytuację... stanąłem na lekkiej górce i fis wskazywał około 220km... przyszedłem i było 120km. Przejechałem około 30-40km i włączyła się rezerwa, zatankowałem do "odbicia" i zamiast 60-62l zalałem jedynie 54, ale od tego momentu było już wszystko OK.

upgrade:

ten sam silnik i nawet rocznik co Twój :)

Opublikowano
  • Autor

Właśnie też tak pomyślalem zalałem jeszcze za 100 i odwiesił się pływak:) Dzięki za odpowiedź w każdym razie. Pozdrawiam :)