Lukasza4trzebin Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Panowie jestem tu nowy ale mam maly problem z moja Audiczka. Otoz po przelaczeniu na lpg samochod traci na mocy, czuc ewidentnie ze sie przelaczyl na gaz. Jednak to nie wszystko, samochod wtedy zaczyna strzelac. Instalacja jest jakas chyba zwykla bo nie widze nigdzie wtryskow takich czerwonych jak na niektorych zdjeciach widzialem. Co moze byc problemem ?
PiotrekS Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Musisz ocenić najpierw kolego co za instalacje masz sekwencję czy zwykłą z przełącznikiem manualnym? Jeżeli masz sekwencje, trzeba sprawdzić wtryski, możesz też zajrzeć do filtra fazy lotnej o ile masz taki w instalacji. Opisz nam cokolwiek twoją instalkę to może coś poradzimy. Zapnij vaga, może jakieś błędy wyskoczą.
Starsky Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jedź do gazownika na regulację. Pewnie mieszanka zeszła na ubogą - spadek mocy, strzały. Do tego jeszcze zawory dostają po tyłku i dłuższa jazda na takim ustawieniu może źle się skończyć dla silnika.
Lukasza4trzebin Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 ok w takim razie jutro z samego rana udam sie do jakiegos gazownika zeby sprawdzil cala instalacje.
Starsky Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Przy okazji jak już będziesz u niego to wymień filterek gazu, groszowe sprawy, a często się o nim zapomina. No i daj znać co było nie tak.
Klaudek1993 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Jakby coś to mam zwykłą instalacje gazową . W razie czego jak bys potrzebował .
Rekomendowane odpowiedzi