Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

padł woofer bose

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj mi zaczął harczyć jeden woofer w półce. Ogólnie oba głośniki kupione w zeszłym miesiącu, wiec :kwasny: . Mam pytanko warto go naprawiać ? Jakie są koszta ? Czy szukać używki, ale z tym przy moim szczęściu to różnie bywa...Może są jakieś sensowne zamienniki? pozdrawiam

Opublikowano

nie ma sensu naprawiac. Kup uzywke.

Opublikowano
  • Autor

Z zamienników nic ? Na allegro jest kilka pozycji z dystansami ale wszystkie 4ohm, więc raczej lipa. Używki jednak cięzko dostać :kwasny: Teraz juz wiem, że miałem farta kupując praktycznie na życzenie 2 sztuki...

Opublikowano

daj ogloszenie w dziale KUPIĘ, to znacznie ulatwi poszukiwania.

Opublikowano
  • Autor

Dałem już dawno...

Opublikowano

musisz je co jakis czas "odswiezac" zeby bylo na pierwszych stronach.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info. Już odświeżone :wink:

---------- Post dopisany 20-11-2012 at 16:28 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 00:16 ----------

Jednak regenearcja :wink: . Zauważyłem odklejoną część kopułki i zamierzam ją skleić na nowo. Mam tylko pytanie co do kleju. Na miejscu posiadam coś takiego CX-80 SILV WELD dwuskładnikowy klej epoksydowy w wygodnej strzykawie dwutłokowej - Sklep internetowy FERRO-MET oferuje profesjonalne zabezpieczenia mienia, drzwi antywłamaniowe, systemy kontroli dostępu - da radę, czy szukać czegoś innego? Tak to wygląda :

P1000781.jpg

<br /><br />

Opublikowano

nie wiem czy epoksyd nadaje się do klejenia papieru ale jakoś mi te połączenie nie pasuje z cyjanoakrylem też bym nie ryzykował a czym to skleić dobre pytanie ale myślę że najrozsądniej będzie użyć poczciwego butaprenu

Opublikowano
  • Autor

W opisie jet papier, więc.... Cyjanoakryl zdecydowanie odpada. Kopułka sklejona, jutro testy :decayed:

Opublikowano

spoko ale z tego co wyczytałem to ludzie co robią i regenerują głośniki używają budziola tak jak byś kiedyś na przyszłość potrzebował a mam nadzieje że głośniczek będzie ładnie pukał

Opublikowano
W opisie jet papier, więc.... Cyjanoakryl zdecydowanie odpada. Kopułka sklejona, jutro testy :decayed:

I jak, pomogło? :wink: W sumie na próbę mogłeś sprawdzić bez przyklejonej kopułki, czy charczy czy nie, ale jest duże prawdopodobieństwo że odklejona kopułka mogła powodować taki efekt :wink:

Opublikowano
  • Autor

Głośnik juz zamontowany i bangla aż miło :decayed: . Oczywiście, że sprawdzałem jak gra bez kopułki. Moje wrodzone nadmierne lenistwo nie pozwala mi na działanie bez uzyskania pozytywnych efektów :wink:

Opublikowano

No to git, obyło się bez kupna nowego :wink: