Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Monitor tft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o radę.

Napaliłem się na kamerę cofania, ale monitory, które są do nich dołączone nie wyglądają najlepiej. Chciałbym kupic monitor 7" tft

tft.jpg

i zamontować go w podsufitce za przełącznikiem oświetlenia wnętrza ( na tym skosie)

podsufitka.jpg

Monitor 7" za 150 zł z ramką montażową także będzie ładnie wpasowany. Co o tym myślicie?

Opublikowano

no ale co trzeba patrzec w sufit przy cofaniu?

Opublikowano
  • Autor

heheh :D trochę wyżej niż w lusterko :D. Sam już nie wiem, czy to montować :D. Myślałem ze będzie można podłączyć jakiś odtwarzacz i puścić jakiś film. Już mi przechodzi bo monitor za 150 zł nie będzie dobry, a za każdym razem jak będę włączał wsteczny to będę musiał go włączyć :facepalm: bo nie ma opcji włączania przy włączaniu kamery :kwasny:. Szkoda, że nie mam kasy na konsole i radio 2 din :D.

Dzięki za tak wielkie zainteresowanie :kox:.

Zainwestuje chyba w nowe lampy i zderzaki :decayed: Może Plastidip na felgi :slina:

Opublikowano

szukaj na alledrogo kamerki cofania co jest notowana w lusterku środkowym. Chyba nawet było już o tym na forum:) szukaj

Opublikowano
  • Autor

Ale czy to nie wygląda tandetnie?? Lusterko dwa razy grubsze.

Opublikowano

ja bym na twoim miejscu zainstalowal czujniki i sam sygnal dzwiekowy jesli juz chcesz bo te wszystkie monitorki lustereczka allegrowe wygladaja troche tandetnie :decayed: no chyba ze lubisz takie gadzety to mozna sie w to bawic :wink:

Opublikowano

jak kto woli. ja chyba tez tylko załorze czujki tylko z dzwiekiem:P monitorki zadne mi nie sa potrzebne

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
  • Autor

Witam.

Odgrzewam kotleta.

Oto kilka fotek jak prezentuje się monitorek. Dorzuciłem jeszcze do tego tuner DVBT za 100 zł (zamontowany za schowkiem z możliwością podpięcia urządzenia USB z filmami muzyką itp.) + zasilacz do htc 2A na wyjściu + mała antena na szybkę. W Wawie telewizja ładnie śmiga. Oczywiście do oglądania tylko przez pasażerów z tylnej kanapy :D (kwestia bezpieczeństwa :decayed: ). Nie ma co ukrywać, że oglądanie z przednich foteli napina trochę mięśnie karku :D. Planuje jeszcze kamerkę cofania, ale nie mogę namierzyć takiej pod oświetlenie tablicy.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

Opublikowano

Dobra robota, i dla mnie dobrze wygląda.

Opublikowano

jak masz kolego jakies fotostory czy cos to wrzucaj w zrob to sam z dokladnym opisem, napewno nie jeden forumowicz sie skusi ;) wyglada lux :)

Opublikowano
  • Autor

Dzięki wielkie.

Żona też była sceptycznie nastawiona, ale po montażu już nie narzeka :D.

Niestety nie robiłem zdjęć przy montażu.

Opublikowano

fajna rzecz i dobrze to wygląda :wink: teraz tylko kamerkę cofania jeszcze pod to i będzie :banan:

Opublikowano
  • Autor

Będzie kamerka. Jak by ktoś miał namiar na kamerkę montowana w oświetlenie tablicy to proszę o linka.