rav_lcj Opublikowano 10 Czerwca 2008 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Czesc! Od niedawna mam A4-kę 1,9 TDi 110 PS . Od dwóch dni nagle przestała wg. mnie działać turbosprężarka . Brak przy odpowiedniej wysokości obrotów nie ma kopa , tylko redukuje bieg ( skrzynia automatyczna ) i zapierpapier ,ale nei czuc wzrostu mocy . Macie jakieś sugestie ? Czy może tak z dnia na dzień się zj***ć? To mój pierwszy diesel ,więc wszystko jest dla mnie nowością....z góry dzieki za suguestie i pomoc rav_lcj
Voucher Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Musisz podpiąć auto pod VAG-a wtedy wyjdzie co mu dolega. Inaczej to wróżenie z fusów...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Przyczyn może być wiele np. przepływka, n75,, węże gumowe dolotu często powodują brak mocy, tylko że wtedy objawem jest nadmierne dymienie. Wskazana jest diagnoza VAG dlatego że wyjasni sprawe bardzo szybko
rav_lcj Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2008 no własnie przy gwaltownym ruszeniu podobno chmura sie za mna pojawia, co to moze byc? A poza tym jaki interfejs do VAG byscie polecali , dajcie jakies namiary , gdzie mozna tanio kupic dzieki rav_lcj
przemik Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Interface mozesz kupic tu .. www.viaken.pl Znam w Pabianicach niezłego szpeca od TDI Pozdr
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A kogo ? Masz gg? kolega o nicku baskecior ...
Norbi TDI Opublikowano 11 Czerwca 2008 Opublikowano 11 Czerwca 2008 A kogo ? Masz gg? kolega o nicku baskecior ... To prawda :th: moją niesprawnośc naprawił przez internet
Rekomendowane odpowiedzi