Cyrkiel Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Witam kolegów, Mam pytanie, dzisiaj po przejechaniu około 150km bardzo nieciekawą trasą bo około 30km jazdy po płytach betonowych:facepalm: słychać stukanie przy szybkim ruszaniu kierownicą na postoju ( dodam, że od dłuższego czasu mam stuki na zawieszeniu ale owego stukania nie było ). Jakieś porady gdzie looknąć ??? Pozdrawiam:hi:
slavko87 Opublikowano 25 Listopada 2012 Opublikowano 25 Listopada 2012 Jedz na stacje diagnostyczna bo przyczyny moga byc rozne:wink:
Cyrkiel Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Opublikowano 25 Listopada 2012 Wiem tez tak zrobię ale pierw chciałem się dowiedzieć mniej więcej oco biega
Cin Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 Moim zdaniem 3 możliwości: magiel trójnik drążek kierowniczy ( zaczą bym od tego, bo najłatwiej sprawdzić)
wojtek26 Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 kolego sprawdź krzyżak kolumny kierowniczej przy pedałach czy tam nie ma luzu. Ja tez miałem takie stukanie po wymianie wałka z krzyżakiem jest cisza.
MatUSh Opublikowano 27 Listopada 2012 Opublikowano 27 Listopada 2012 wydaje mi się że drążek kierowniczy kumpel miał u siebie to samo
Rekomendowane odpowiedzi