01mateusz01 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 nieraz przy odpalaniu obroty mam za małe (100-500) jak by nie miały siły wejsc na wyższe ale po 5 sekundach wchodzi na norlamne juz (1000) a nieraz odpale i normalnie odrazu jest na dobrych obrotach (1000). nie wiem jaka jest tego przyczynya:kwasny: i tak skacze na 200-400 róznie a po chwili wchodzi na normalne.
powaguspisz Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Podstawa to komp, diagnoza może masz jakiś błąd. Inna sprawa że może być brudna przepustnica, albo zwyczajnie się już po woli kończy sprawdz poprawność działania sondy, a może gdzieś problem ktwi w podciśnieniu.
darek995 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Miałem identyczny problem, nawet mam założony wątek z tym problemem tylko trzeba było poszukać, mam w swoich postach. Wymieniałem różne rzeczy świece, aku, patrzyłem do wtrysków, adaptacje, odłączałem gaz itp. I nic problem trwał z 8 miesięcy a VAG hmm.. 0 błędów. I do tej pory nie wiem jak ale pali, kiedyś zatankowałem na innej stacji. A może to że po prostu dłużej na PB jeździ bo jest chłodniej,
Rekomendowane odpowiedzi