Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Internet na tydzień (wyjazd na Słowację)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koledzy, w okresie świąteczno-noworocznym wyjeżdżam ze znajomymi na Słowację na narty itd. Niestety w tym okresie będę musiał kilka razy skorzystać z internetu, jednak chatka, w której będziemy mieszkać nie ma żadnego Wi-Fi itd:facepalm: Może cie polecić coś co pozwoliło by mi korzystać z internetu przez okres ok tygodnia. Słyszałem coś o Orange Free (mam lapka z wejściem na kartę), ale nie wiem za bardzo o co z tym chodzi. Możecie pomóc? Chyba, że znacie jakieś i sposoby, żebym mógł się połączyć na Słowacji z netem (odpadają kafejki internetowe itp.)?

Opublikowano
  • Autor

ok, dzięki za info. Wygląda na to, że najlepiej było by więc kupić kartę lokalnego operatora. Orientuje się ktoś jakie karty są tam dostępne i jak długo można na nich korzystać z neta?

Opublikowano

ewentualnie zorietuj sie czy nie ma gdzies w poblizu mc-donald, kfc, nie wiem jak u nich ale u nas sporo tych miejsc ma free wi-fi

Opublikowano
  • Autor

No właśnie byłem tam na początku tego roku (Oravska Leśna) i nic takiego w pobliżu nie widziałem. Zależy mi na czymś z czego mógłbym korzystać w miejscu zakwaterowania, bez wychodzenia z domu, biegania po kafejkach, restauracjach itp.

Opublikowano

orange free wychodzi bardzo tanio ale wydaje mi sie ze moze nie chodzic za granica.... kupujesz karte z 6gb na allegro za ok 30zl wkladasz ja do tel wysylasz smsa i przedluzasz waznosc na rok czyli masz 6gb na wykozystanie przez rok, potem (ja tak mam) karte do jakiegos tam modemu na usb bez sim-locka i smiga to, oczywiscie nie posciagasz niewiadomo czego na tym iternecie ale do zrobienia jakiegos tam przelewu/sprawdzenia meila/ogladania stron, jest oki

---------- Post dopisany at 11:26 ---------- Poprzedni post napisany at 11:25 ----------

o teraz mi sie przypomnialo bedac kawalek za zakopanym w zeszlym roku juz mialem maly problem z zasiegiem ale moze poprostu takie miejsce...