lmatys Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Witam. Jako ze zapieprzyli mi fotochromy (i nie kupie juz takich, bo szkoda kasy i nerwow czy znowu nie zgina), musze kupic nowe wklady do lusterek...i teraz pytanie do Was Koledzy, jakie najlepiej kupic, sferyczne,asferyczne, niebieskie? Czy niebieskie takze moga byc asferyczne? Pozdrawiam.
Gość Murzyn Opublikowano 27 Listopada 2006 Opublikowano 27 Listopada 2006 Czy niebieskie takze moga byc asferyczne? moga i takie wlasnie kup...w sferycznych masz mniejsza powierzchnie widocznosci
lmatys Opublikowano 27 Listopada 2006 Autor Opublikowano 27 Listopada 2006 Czy niebieskie takze moga byc asferyczne? moga i takie wlasnie kup...w sferycznych masz mniejsza powierzchnie widocznosci ..ok, a czy orientujesz sie jakie lusterka sa oryginalnie w B5, B6???(nie mowie o fotochromach) Pozdrawiam.
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 30 Listopada 2006 Opublikowano 30 Listopada 2006 Czy niebieskie takze moga byc asferyczne? moga i takie wlasnie kup...w sferycznych masz mniejsza powierzchnie widocznosci ..ok, a czy orientujesz sie jakie lusterka sa oryginalnie w B5, B6???(nie mowie o fotochromach) Pozdrawiam. To zależy od wypasu jaki posiadasz. Ja np. miałem w kodach wypos. wpisane lusterka (asferyczne, niebieskie)
Rekomendowane odpowiedzi