pijjafca Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 Jako ze nic podobnego co mnie spotyka nie znalazłem mam takie pytanie-jaka może być przyczyna psującego się separatora antenowego?Podłączyłem tanie radio,separator i wszystko działało może ze 2 tygodnie.Pomyslałem ze padł separator-kupiłem i zamontowałem nowy-znów radio odbierało stacje ze 2 może 3 tygodnie i same szumy znowu.Usb i karty działają normalnie.Podłączone jest wszystko ok więc co to jest???Wilgoć mnie dopadła gdzieś czy co???Miał ktoś coś podobnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airbob Opublikowano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2012 Separator jest tak prostym urządzeniem że tam nie ma co się zepsuć, no chyba że go młotkiem potraktujesz. Problem tkwi gdzieś indziej, może w kablu antenowym lub we wtyczkach. Może problem jest w zasilaniu separatora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijjafca Opublikowano 22 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Tez tak myslalem.Dzieki ---------- Post dopisany 22-01-2013 at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany 29-12-2012 at 17:35 ---------- Wina lezy po stronie radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi