Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

tapicerka drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem na etapie wymiany foteli i boczków w swoim wozidełku,.

Niestety moje boczki wyglądaja dużo lepiej niż te które kupiłem. Pytanie mam następujące;

czy ktoś próbował przekładać obicie skórzane boczków??? Ja mam szmaty a chcę przełożyć obicie skórzane czy wogóle jest tak możliwość ???

podłokietnik drzwi da radę przełożyć jak klamki i inne rzeczy ale czy obicie skórzane da radę zamienić???

będę wdzięczny za podpowiedzy czy da radę i jak ???

:hi::hi:

Opublikowano

da radę trzeba rozkompletować boczek na zgrzewach i przekładasz

Opublikowano
  • Autor

masz doświadczenie czy tylko słyszałeś ???

Opublikowano
da radę trzeba rozkompletować boczek na zgrzewach i przekładasz

Dokładnie tak-da radę tylko musisz fabryczne zgrzewy odszukać i je "rozdzielić".

Opublikowano
  • Autor

a jak to potem poszklejać , nic nie skrzypi po takim przeszczepie ???

Opublikowano

przekładał mi kiedyś skórkę plastikarz w boczku pasażera, da rade to zrobić, tylko już nie ta sztywność elementu i odzywał sie trochę, denerwujące to było, przy demontażu sie w częściowo rozleciał na zgrzewach i musiałem kupić nowy

Opublikowano

wszystko się da idź do dobrego tapicera i ogarnie temat ja ostatnio widziałem boczki w dosztukowanej skórze i było ok

Opublikowano
  • Autor

właśnie kolego o to mi chodziło czy to ruszać czy pozmieniać tylko te elementy co się da a resztę zostawić. boję się że jak to ruszę to będzie piszczeć skrzypieć - zobaczę jeszcze i dam znać

Opublikowano

ja to bym szukał boczków bo nie sądzę że kto kolwiek to zroibi by człowiek był happy

Opublikowano
  • Autor

boczki mam, mi chodzi o to że właśnie moje są ładniejsze lepiej utrzymane niż te które kupiłem.

zastanawiałem się nad przeszczepem ale chyba dam sobie spokój

Opublikowano
boczki mam, mi chodzi o to że właśnie moje są ładniejsze lepiej utrzymane niż te które kupiłem.

zastanawiałem się nad przeszczepem ale chyba dam sobie spokój

Rozbierając czy przerabiając boczki nigdy nie zrobisz tego tak jak ori i mogą pojawić się jakieś piski,skrzypienia,więc pomyśl czy warto

Opublikowano
  • Autor

zastanawiam się jak tapicerzy to robią? przecież też to muszą ściągnąć do obszycia może zagadam do kogoś i może mi to jakoś podmienią

Opublikowano

znajomy miał auto fotele przerabiane ze zwykłej szmaty na skórę i nawet nie wiedział jeździł zimą i nic nie skrzypiało. jak dasz do pana stasia za rogiem to pewnie piski będą ale podjedź do kogoś i się zapytaj i sam stwierdzisz co się bardziej opłaca...

Opublikowano
zastanawiam się jak tapicerzy to robią? przecież też to muszą ściągnąć do obszycia może zagadam do kogoś i może mi to jakoś podmienią

rozklejają zgrzewy i wycinają tapicerkę, mogę Ci foto zrobić takiego boczka

Opublikowano

Panowie..w teorii to wszystko takie za***iste jest ..rozkleić, skleić :decayed::decayed:

To jest zgrzewane na gorąco, jak to rozwiercisz i pospawasz nawet w zakładzie to będzie trzeszczeć .

Opublikowano
  • Autor

chyba faktycznie dam sobie z tym spokój założe te co kupiłem i po kłopocie