Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

nawigacja jak odzyskac-sprawdzic?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.. policja odzyskala moje auto, jednak nie wiadomo ktora to moja nawigacja.. jak sprawdzic nawigacje rns-e z audi a4 b7 200 rok 2.0tdi BPW , ma ona jakies numery..

z gory dzieki za jakakolwiek odpowiedz;)

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:14 ----------

*2006 rok

Opublikowano

Wychodzi na to że więcej, powiedz czy była zamontowana ori czy dokładana ??

Opublikowano
  • Autor

byla ORI na 100% . Taka kupilem od niemiaszkow razem z autem.. A widzialem ze maja to navi bo na zdjeciach z akt widac ja na siedzeniu, deski brak.. a teraz zamieszanie ze nie wiadomo ktora moja.. i sie troche wkurzam.. wydaje mi sie ze ktos sobie ja zawinal.. Dzieki za odpowiedz

---------- Post dopisany at 19:02 ---------- Poprzedni post napisany at 19:02 ----------

macie jakies pomysly jak dojsc do tego ktora moja?

Opublikowano

poprzez podłączenie do auta

powinna wystartować bez kodu

Opublikowano
  • Autor

tylko ze navi jest odlczona, nie ma deski nawet.. instalacja jaks tam wystaje. chodzi o to ze auto mam ,a navi zostala u nich bo niby sprawdzaja.. chcialbym to jakos przyspieszyc

dziki z gory

Opublikowano

no to niech policjant weźmie nawi do łap i podjedzie z nią do ciebie

podłączysz i sprawdzisz

Opublikowano
  • Autor

nie takie proste.. 300km ode mnie ona jest.. a auto jeszcze w rozbiorce :/

Opublikowano

Powinieneś mieć do niej karte z kodem i nr seryjny

Opublikowano
  • Autor

karte z kodem i nr ser. ? ale gdzie co i jak.. bo troche nie czaje.. bo wiesz ta navi jest u nich a deski nawet nie mam zeby to podlaczyc.. dzieki za odp

---------- Post dopisany at 20:42 ---------- Poprzedni post napisany at 20:42 ----------

i teraz musze udowodnic ze to moja , ale jak..

Opublikowano

po co ci deska?

jak wystają kostki to podepniesz

Opublikowano
  • Autor

aha no dobra.. czyli musze fizycznie ja miec i wtedy moge stwierdzic po podpieciu czy moja, bo inaczej to raczej nie da rady.. tak? i tu problem..

Opublikowano

tak..

druga opcja: jedziesz z papierami auta (ks. serwisowa, instrukcja z kodem od navi) o ile posiadasz, podłączas nawi z prostownika na stole i wbijasz kod. ta która ruszy z kodu to twoja :hi:

Opublikowano
  • Autor

tak chyba zrobie ,dzieki:d ale wspolpraca bardzo ciezka, nie wiem czy mi pozwola.. Wiesz widzialem w aktach sprawy na zdjeciach mojego auta, ze jest wymontowana nawi i byla na siedzeniach.. A odbieram auto i jej nie ma. Takze nie wiem co o tym mam myslec.. Prosze kolesia zeby mi dal protokul z przekazania auta, co bylo w nim w srodku, to nie moze znalesc od 4 dni.. Takze chyba inaczej musze walczyc.. Maja tez silnik , ktory tez nadal sprawdzaja. ALe wkurzylem sie o ta nawi bo wydaje mi sie ze ktos sobie zawinal (i to napewno nie zlodzieje co mieli ta dziuple). Dzieki za odp ;) i wesolych !

Opublikowano

wesołych, obyś odzyskał jak najwięcej

Opublikowano
  • Autor

dzieki, bedzie Git i tak jestem farciarzem ze mam cokolwiek. Pozdrawiam:)

Opublikowano

a kasa z AC? miałeś ubezpieczone auto?

Opublikowano
  • Autor

przyznam szczerze - nie mialem. takze troche sie szykuje do wydania... najlepiej wzialbym wszystko na raz co potrzebuje, ale to ciezko kogos znalesc

Opublikowano

to naprawde fart, że odzyskałeś auto :whistling:

ja pierdziu, chłopie co ty sobie myślałeś jak zobaczyłeś, że auta nie ma??? ja chyba bym sobie strzelił w łeb jakbym nie miał ubezpieczonego

Opublikowano
  • Autor

to fakt.. niektóre juz sie do niczego nie nadawaly, ogolnie same b7 i b6, pare a3

---------- Post dopisany at 15:15 ---------- Poprzedni post napisany at 15:01 ----------

ps a jak zobaczylem ze nie ma pod domem.. to troche sobie Przysiadlem hehe ;) nie no h.. doswiadczenie, ktore mnie meczylo naprawde dlugo. Ale pozniej juz sie pogodzilem, i od nowa zbieranie na nowy. A tu takie zaskoczenie znalezli, takze mialem farta..