FAZY Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu40 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgodnie z regulaminem napiszę kilka słów o sobie i swoim wehikule którym jest Ford Galaxy 98 1,9 TDi 66 KW a ja pracuję w branży produkcji autobusów a po godzinach trochę grzebie się w elektryce samochodowej, mam trochę interfejsów i programów diagnostycznych a to forum jest dla mnie ciekawe bo jak w Audi tak i w moim wozie też jest silnik 1,9 TDi a podłączając się odkrywam co raz to nowsze możliwości przy diagnostyce jak i ciekawe rozwiązania tych silników. Myślę że dzięki Wam zdobędę trochę wiadomości pomocnych przy wykrywaniu skomplikowanych usterek a i sam podzielę się tymi które już zdobyłem, tak jak to robię na innym forum. Proszę też o wyrozumiałość na początku przy zadawaniu pytań bo jako nowy może mi się to zdarzyć ale powoli się rozkręcę, więc dzięki z góry za wszystko i pozdrawiam całe grono fachowców i użytkowników forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witaj na forum klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witaj na forum klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaczo Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kalaf2 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 [ Żary ] Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jako nowicjusz witam serdecznie wszystkich na tym forum .Jestem użytkownikiem Audi A4 Avant 1,9 TDI AFN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi