Jump to content
IGNORED

Nowicjusz - wątek powitalny

Recommended Posts

Posted

Serdecznie witamy na forum Audi A4 Klub Polska

Jesteśmy ekipą pasjonatów modelu Audi A4 i cieszymy się, że dołączyłeś do naszej społeczności. To miejsce, w którym możesz dzielić się swoją wiedzą, doświadczeniem i pasją związanych z tym wspaniałym modelem samochodu.

Na naszym forum znajdziesz wiele interesujących tematów dotyczących Audi A4, od technicznych aspektów, po modyfikacje, porady i wiele innych. Możesz zadawać pytania, dzielić się swoimi historiami związanych z samochodem i nawiązywać nowe znajomości z ludźmi o podobnych zainteresowaniach.

Ważne jest, abyśmy wspólnie tworzyli atmosferę wzajemnego szacunku, życzliwości i otwartości. Zachęcamy do aktywnego udziału w dyskusjach, dzielenia się swoją wiedzą i doświadczeniem, ale zawsze pamiętaj o poszanowaniu innych członków naszej społeczności.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące funkcjonowania forum, zwracaj się śmiało do naszych moderatorów i administracji. Służą oni pomocą i chętnie udzielą Tobie wszelkich informacji.

Mamy nadzieję, że spędzisz tutaj wspaniały czas, nawiążesz nowe znajomości i zdobędziesz jeszcze większą wiedzę na temat Audi A4 oraz innych modeli.

Pamiętaj, że w tym dziale nie zadajemy pytań technicznych. Robimy to w odpowiednim dziale forum technicznego - https://a4-klub.pl/forum/4-forum-techniczne/

Na początek zachęcamy do uzupełnienia informacji o samochodzie w swoim profilu, co znacznie ułatwi Ci uzyskanie odpowiedzi na pytania zadawane na forum.

Dziękujemy za dołączenie do naszej społeczności i życzymy udanych dyskusji

Pozdrawiamy,

Zespół Audi A4 Klub Polska

• 5 months later...
  • Replies 416.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top Posters In This Topic

Posted

witamy na pokladzie :a4fan:

Posted

Witam wszystkich jestem Michał z Poznania i od tygodnia jestem posiadaczem A4 z 95 roku

Posted

witaj na pokladzie :a4fan:

Posted

Jestem Adrian i klikam z poludniowej częsci naszego kraju tzn okolice Krakowa. Od kilku miesięcy cieszę sie jazda audi A4. Autko moje ma silnik 1.6 ADP i jest z 1996 r. Wozik spisuje sie bez zarzutu. Wchodze w to forum bo jest naprawde The Best!!!! Pozdrawiam wszystkich miłośnikow Audi A4 :audi:

Posted

Witaj! :a4fan:

Posted

Adriano witaj :audi:

Posted

Już raz startowałem do tego forum ale popelniłem straszny fallstart- nie przedstawiając sie. Pozdro dla tych ktorzy mi pomogli ponownie wejsc w szeregi tego zacnego FORUM :audi:

Posted

Witamy!

:a4fan:

Posted

Jestem na forum już jakiś czas i chciałbym wszystkich serdecznie przywitać. Jeżdżę czarnym a4 avant 1.9 tdi afn 110 koni 98r.

Pozdrawiam!

Posted

Witam :wink:

Posted

Witam :wink:

Posted

Witam wszystkich :).

Jak narazie tylko czytam heh ale pozniej bede pytal :P. Auto to A4 [b5] 96r 125km

Pozdrawiam.

Posted

Serwus