FAZY Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pespo Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam Szanownych Forumowiczów. Jestem przed zakupem Audi A4 Avant 1.9 (130) z 2004 roku w multitronicu od bardzo dobrego kolegi. Aktualnie śmigam Oplem Vectrą C wersja GTS z silnikiem 2.2 DTI manual. Przyznam się że miałem kupić Gwiazdkę ale ostatecznie będą to najprawdopodobniej cztery piękne obręcze Jedyne co powoduje mój mały stres to cały ten multitronic... Pomijając fakt że nigny nie miałem automatu (zawsze chciałem mieć) to czytając różne posty mulitonic troszeczkę mnie przeraża. Ale mam nadzieję że jest to spowodowane wyłącznie moim zupełnie zielonym kolorem w tym temacie Bardzo na Was liczę i serdecznie pozdrawiam! Jeżeli sam będę potrafił w czymś pomagać to będę to czynił z przyjemnością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riz Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okz Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzierżoniów - SERDECZNIE WSZYSTKICH KLUBOWICZÓW WITAM I POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danmlod Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witam wszystkich jestem z Trójmiasta konkretnie z Gdynii Mam AUDI A4 B6 2004 1.9TDI 130 skrzynia 6 biegowa wersja sport Autko spoko jestem bardzo z niego zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colombo Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Cześć wszystkim. Jestem nowym użytkownikiem audi A4 B6 2005r 1,9 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi