Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trochon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam wszystkich Mieszkam w Białej Podlaskiej. Mój samochód to Audi A4 b6 Avant S-line 1,9 TDI 131km 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trochon Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam wszystkich Mieszkam w Białej Podlaskiej. Mój samochód to Audi A4 b6 Avant S-line 1,9 TDI 131km 2004r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuntday Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam, wszystkich. Jestem z okolic Suwałk. Auto to audi a4 b5 2,8 30v Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiachoO84 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam wszystkich Klubowiczów i całą resztę Od 2 tygodni a może już 3 tygodni jestem posiadaczem a4 b6 1.8 T quattro:) Jeszcze nie przerejestrowane ale wszystko pomału Nie ukrywam ze seria mnie nie kreci a wiec cos bedzie sie robic pozdrawiam i do zobaczenia :] Wszystkim:wink: to moja zabawka :] a to moje poprzednie oczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W0jt3K Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam wszystkich Jestem Wojtek z Kamiennej Góry Niedawno zakupiłem audi A4 B5 1.6 benzyna 1997rocznik Sedan. Zdjęcia mojej audiczki będą niedługo Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_M Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witam serdecznie nie posiadam audi, ale zamierzam kupić audi a4 b5 i stąd moja obecność tutaj. Pochodzę z Lublina, a obecnie mieszkam na dolnym śląsku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark.b Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam fszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb5 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 [Jastrzębie] Witam wszystkich forumowiczów. A4 b6 1.8T 163KM + LPG. Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi