Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów i pozdrawiam

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Dziękuję bardzo myślę że wiele się tu dowiem i dostanę dobre rady 

Opublikowano

Heja! Witam wszystkich szanownych użytkowników forum :) Przez ostatnie 13 lat ujeżdżałem innego VAGa z którym ostatnio się rozstałem.

39.jpg

Fanów klasyki zapraszam do polubienia fanpage forum oldpassats.com, na którym przez kilka lat byłem adminem :)

WWW.FACEBOOK.COM

OLDPASSATS.COM. 2679 osób lubi to · 4 osoby mówią o tym. Mehr Ausstatung, mehr Komfort, mehr Passat. Forum zrzeszające pasjonatów i miłośników Passatów B1 i B2.

Przyszedł czas na coś bardziej komfortowego, co mam nadzieje będzie mi służyło również dobrze jak pasek przez te wszystkie lata. Wybór padł na A4 B6 w avancie z 1.8T w quattro - mam nadzieję, że słusznie :) Poszukiwania trwają :)

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie całe grono ???

Jestem z Leszna, ale będę przebywał w okolicach Opoczna ???

Stoje przed wyborem kupna a4b6, wybieram między 3.0 v6 a 1.8 t.

szukam informacji na temat kosztów i użytkowania ?

pozdrawiam wszystkich 

Mateusz 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam. Piszę powitalnego posta. Poszukiwałem od 3 miesięcy auta typu SUV, prawie kupiłem Porsche Cayenne, ale w końcu zakupiłem Avanta A4B7 1.8 turbo + lpg. Mieszkam w okolicach Torunia. Pozdrawiam Klubiwiczów.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam. Jestem nowy na forum. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 B8. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry, dobry wieczór:) jestem tutaj nowy, więc jak nakazuję kultura chciałbym się przywitać:) od pewnego czasu stałem się posiadaczem (póki co szczęśliwym mimo 420k przebiegu) posiadaczem babci w avancie-1.9tdi (avg). wiadomo auto swoję lata ma,a że czasem lubię pogrzebać przy aucie pewnie forum oraz porady bardziej doświadczonych użytkowników forum będą przydatne:) pozdrawiam serdecznie 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Hey wszystkim dzięki za przyjęcie do grupy pozdrawiam z Jasła. A4 B6 1.8t BFB. ? 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich jestem tu nowy i proszę o pomoc potrzebuje zrobić adaptacje czujnika skrętu w audi a3 8L i nie mogę znaleźć kodu do logowania czy byłby ktoś uprzejmy rozczytać kod z mojej wlepki .

pozdrawam

7FBE61C2-DC4C-48D1-8320-0F2862E65775.jpeg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich klubowiczów! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.