Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Właśnie niedawno zakupiłem trochę używanego Audi A4 B7 Avant i chciałem się dowiedzieć więcej o tym aucie.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Chciałbym powitać wszytkich serdecznie, tydzień temu stałem się szczęśliwym posiadaczem a4 b8 w avancie. 

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć  wszystkim posiadaczom czterech kółek

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, 

chcialbym się przywitać, jednocześnie zwracam się z prośbą o pomoc, nie wiedziałem który dział byłby odpowiedni na taki post. 
17.04.21 odebrałem od dealera używane audi a4 allroad b9 z 2017r. 
samochód kilkukrotnie zatrzymywał się w trakcie jazdy jednocześnie pokazując liczne błędy m.in takie jak usterka napędu, usterka pre sense, usterka hamulca ręcznego, usterka czujników parkowania a także informacja o tym ze obroty silnika zostały ograniczone. Dzisiaj auto zostało odholowane już 3 raz. Pisze tego posta właśnie z serwisu. Za pierwszym razem kiedy trafiłem do serwisu zrobiono jedynie zmianę oprogramowania. Za drugim razem został wymieniony sterownik.  Czy przerabiał ktoś może podobny temat? Auto jest na gwarancji. A mechanicy z serwisu kontaktowali sie z producentem. Niestety problem powraca. Będę wdzięczny za wszystkie odpowiedzi. 

370DCC5B-78F5-4BDA-A4A2-19E8BB4C03CF.jpeg

61609B9B-EFF7-4094-8EBF-74EC28B91CC9.jpeg

6E0073D6-E0E8-4ECD-939F-094D89E1BE59.jpeg

1D2A3D31-9B53-403A-8411-D111E9EAEE20.jpeg

B6612319-17F9-4C1E-A6A6-34B184B3B82D.jpeg

0509B6DF-B502-470E-8DAE-71756A8A0FE5.jpeg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć  wszystkim zmotoryzowanych

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć!

Jestem Łukasz. Z Trójmiasta. Wczoraj, można powiedzieć, dość niespodziewanie zostałem (to się dopiero okaże czy) szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1,9tdi 130km. Jestem dobrej myśli, może trochę czasu spędzimy razem. Z forum na pewno będę korzystał bo jak to przy 20-letnim aucie - zawsze jest coś do roboty.

Pozdrawiam!

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie cała społeczność fanatyków, miłośników i posiadaczy Audi ;) pozdrawiam że Śląska i liczę że jakieś grono ludzi z mojego regionu nie umarło ;) posiadam A4 2.5 TDI zakupiłem ją od pasjonata, co prawda który na początku o niego dbał później już widać z racji rodziny zapał opadł może możliwe że uda się  także zweryfikować jego historię tutaj na forum ;) pozdrawiam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Wieloletni posiadacz marki wita wszystkich !:) 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Serdecznie wszystkich posiadaczy jak i fanów marki :)

Od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem A4 AVANT :)

Dzieki 

Pozdrawiam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich :)

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.