Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Siemano wszystkim , w końcu nadszedł czas powitać grupę

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam również i Pozdrawiam ? 

Opublikowano

Witajcie, pochodzę ze Śląska mam na imię Oskar i jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 1.8T

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siemanko grupowicze.

W końcu jestem w encyklopedii wiedzy o Audi !

:)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witajcie. Jestem Mateusz i aktualnie mieszkam w Brukseli. Moja przygoda z Audi zaczęła się kilka lat temu kiedy zakupiłem a6 c4 2.6. Po kilku latach bez auta przeszedł czas na a4 b9 2.0tdi. Pozdrawiam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć i czołem wszystkim forumowiczom . Chciałbym z góry podziękować administracji za dodanie nowego członka grupy. Na imię mam Krzysztof oraz pochodzę z miejscowości Gorzyce na podkarpaciu. Od paru miesięcy jestem nowym właścicielem Audi a4 b 6 . Mam nadzieje iż wraz z wami rozwiąże nurtujące mnie problemy , Pozdrawiam.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Chcę się przywitać. Witam wszystkich dołączyłem do klubu.?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich pochodzę z Warszawy i 3 tygodnie zakupiłem w Holandii Audi A4 B6 2.5tdi quatrro z 2004r z przebiegie 287tys :)  oto moje cacuszko. Z pierwszych modow to dostała od razu wymianę wszystkich płynów, polos prawa :) zakupione zostaly felgi RS4 listwy te szersze slinne :) , nowa uszczelka zewnętrzna drzwi jak i podłączony adapter do radia by moc słuchać muzy z telefony. A wymieniony został włącznik świateł i nowy acz nie pościerany panel klimatyzacji . fotel kierowcy ma lekkie przetarcie wiec jak ktoś ma fachowca co moze to naprawic chetnie namiar przygarne :)  Pozdrawiam :)

265633676_421290349709307_7090319646490160022_n.jpg

266186936_448555123371146_7665554251264118174_n.jpg

264993879_611063230234731_4494410921386342542_n.jpg

265336704_216510637301519_8335180295496358930_n.jpg

Edytowane przez Gotrrek

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.