Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam 

Posiadam Audi A4 b9 Avant 2017r  2.0 150km s-tronic 

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Serdecznie witam wszystkich zalogowanych na fomum. Moje auto to a4 b6 1.8t bex z 2003 roku

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam A4 b6 2003r 2.4V6 .Kościerzyna Pomorskie .

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim !

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich. Jestem ze Słupcy i posiadam audi a4 b8 lift avant. Pozdrawiam. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Wita pasionatow audi ?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Chciałbym powitać wszystkich pasjonatów A-4ek. Na początku grudnia zostałem szczęśliwym nabywcą A4B5 1.6i LPG w sedanie z 1996r jako drugie auto w rodzinie na dojazdy do pracy. Ze względu na swój wiek i moje podejście do każdego auta, które kupuje i staram się je doprowadzić do jak najlepszego stanu czeka mnie dużo pracy przy nim :). Mam nadzieję na merytoryczną pomoc w ewentualnych problemach.

Pozdrawiam!

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Hej, witam wszystkich zgromadzonych na forum. W moim posiadaniu od początku 2020 roku jest audi a4 b8 avant 2.0 tdi 143km z 2008r.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, dzięki za przyłączenie do grupy. Mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi na kilka pytań odnoście A4. Auto jest mojej partnerki model B6 avant s-line.

Ja obecnie mam Mercedesa Vito, Opla Kadetta i VW Bora do tyrania do roboty :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.