Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję za przyjęcie. Ostatnio zostałem szczęśliwym/nieszczęśliwym (czas pokaże) posiadaczem A4B7. Trochę przerobiona - zamiast 2.7 jest 1.9 AFN, skrzynia manual od 3.0 ale co najważniejsze ... qattro zostało.

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam Pany i Panewki, fajnie że jesteście z pomocą tu ? również wam pomogę w razie co (jak będę wiedział) ?

Audi kupiłem jakis czas temu, S4 B7. 

Jestem z Warszawy. 

Piona ??

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam ...dziękuję za przyjęcie do grupy . Od niedawna nabyłem b9 2.0 tfsi 252KM  i mam nadzieję że znajdę tutaj wiele przydatnych informacji  i uda się rozwiązać kilka nurtujących mnie problemów jak np. ciągle wyjący alarm który spędza mi sen z powiek  ???DSC08864.jpeg.41ca1a58bd13d4a4985621baf2767b9f.jpeg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam klubowiczów ?

Jestem świeżym posiadaczem a4 b6 1.8t 150km. Liczę że autko się sprawdzi i posłuży kilka ładnych lat ☺️

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam.  Dziękuje za przyjęcie na forum audi. Jestem posiadaczem skody octavi 1 kombi z silnikiem 1,8t AGU ze skrzynią automatyczną. Jestem osobą interesująca się modyfikacją aut, tuningiem i innymi przeróbkami.

Pozdrawiam wszystkich Romek.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów. Z tej strony b7 bpw. Mam nadzieje, ze w dziale problemow nie stworze wiele tematow? Piateczka

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siemanko, 

Mam na imię Mariola, szukam kogoś kto przygarnie mnie do swojego garażu, bo sama go nie posiadam. Coś nie coś się znam, chętnie pomagam i zawsze przy swoim aucie chce robić sama. 

Buzki Wam wszystkim ?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam z Anglii, okolice Cheshire 

Moje auto to A4 Cabrio z 2007 roku

20220307_131802.thumb.jpg.6bf0b2305da27d85b481a777a9300bc9.jpg

20220513_184550.thumb.jpg.4da1cc96ec297be4bdb60193a2f1d00d.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam grupę,  Marcin  - jestem z Wrocławia,  Samochód Audi A4 B6 cabrio ...Do zobaczenia na drodze ?

Edytowane przez MZiobro82

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim!

Przymierzam się do zamówienia do produkcji A4 Allroad i sam jestem ciekaw czy i kiedy uda się  sfinalizować transakcję. Według sprzedawcy w jednym z salonów w Gdańsku nastąpi to w I kwartale 2023 roku.. W związku z tym szukam w necie informacji o Audi, modelu A4, silnikach, etc. i tak trafiłem na to forum.

Liczę, że zostanę tutaj na dłużej jak już wyjadę z salonu moją A-czwórką.

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.