dados Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia Nie wiem, jak będzie z problemami, ale wizualnie prezentuje się zacnie. 1
a_was Opublikowano Niedziela o 20:21 Opublikowano Niedziela o 20:21 Cześć, Od wczoraj mam A4 B9. Wcześniej przeglądałem. Teraz mam powody żeby pisać:-) Pozdrawiam, Adam 2
Kuubaxx Opublikowano Wtorek o 12:33 Opublikowano Wtorek o 12:33 Witam wszystkich forumowiczów, jestem Jakub, od kilku miesięcy jestem właścicielem A4 B8 z 2009 roku. Wcześniej jeździłem A8 8L oraz japońskimi autami. Poza A4 posiadam również Civica z '97, który jest mym niezawodnym "konikiem". Mam nadzieję, że i wspomniana A4, również stanie się niezawodnym pojazdem w moich rękach. Co prawda już dopatrzyłem się pewnych niedociągnięć po poprzednim właścicielu, ale po to właśnie tu zawitałem by rozwiązać wszystkie bolączki Pozdrawiam 2
KrystianRla Opublikowano wczoraj o 11:44 Opublikowano wczoraj o 11:44 Witam wszystkich Pozdrawiam Krystian 2
pawel11181 Opublikowano wczoraj o 21:00 Opublikowano wczoraj o 21:00 Cześć wszystkim, dołączam na to forum, bo od tygodnia jestem posiadaczem Audi A4 B9 z 2018r. w sedanie. Mam nadzieję, że będę jak najrzadziej zaglądał na dział techniczny tego forum 😄 Pozdrawiam! 2
Xymo Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu Dzień dobry, cześć i czołem. Nie pytajcie skąd się wziąłem.....☺️ 2
Willu Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Dzień dobry, wszystkim. Aktualnie rozglądam się za nowym nabytkiem, ale mam nadzieję że niedługo będę już dumnym pełnoprawnym członkiem forum! 2
Rekomendowane odpowiedzi