mat93 Opublikowano 21 Lutego Opublikowano 21 Lutego Cześć wszystkim, Jestem świeżym posiadaczem Audi A4 B9. To moja pierwsza. W rodzinie są Audi Q7, A6 C5 i A6 C6 3
Langus998 Opublikowano Środa o 22:17 Opublikowano Środa o 22:17 Witam wszystkich. Moja teściowa została, mam nadzieje szczęśliwa posiadaczka Audi a4 b6 z silnikiem alt w multitronicu. Od tego czasu zostałem jej równie szczęśliwym serwisantem 🙈. Czuje, że z tego powodu, nie będzie już można w życiu normalnie funkcjonować bez posiłkowania się wiedzą tutejszych forumowiczów. Pozdrawiam serdecznie 3
Jajcek30 Opublikowano Sobota o 08:06 Opublikowano Sobota o 08:06 Witam i pozdrawiam wsystkie posiadaczki/posiadaczy audi. 3
sebamaz Opublikowano wczoraj o 09:18 Opublikowano wczoraj o 09:18 Witam. Mam na imię Sebastian, posiadam srebrną A4 B6 1.8T 🙂 3
skorpio851 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Witam mam na imię Błażej i jestem posiadaczem Audi A4B6. 1
marcin_siwek197 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Witam wszystkich .Jestem z Łodzi. Moje Audi to S4 B5 Pozdrawiam
hub00 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Witam wszystkich i pozdrawiam posiadaczy audi 80 1
dobies17 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum A4 Klub!, jest mi nie zmiernie dolaczyc do was, od nie calego tygodnia jestem posiadaczem A4 B8 lift, 3.0tdi 245. od pierwszej chwili gdy sie nia przejechalem moje serce zaczelo szybciej bic ;pp 1
Hubert1947 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Witam wszystkich. Aktualnie w stajni A5 F5 polift i nadciąga A4 B9 polift w miejsce sprzedanej kilka dni temu A4 B9 z 2017 ... 2.0 tfsi RULEZ 😉 1
Rekomendowane odpowiedzi