Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podgrzewane fotele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko i licze na sugestie, pomysly jak podlaczyc maty grzewcze w mojej audi majac przelaczniki orginalne

2832811935.jpg[/img][/url]

te oto maty z allegro wygladaja na ogarniete termostat maja wbudowany i jakies pedalskie przelaczniczki

MATA GRZEWCZA - GRZEJNA POD TAPICERKĘ 12 V KOMPLET (2900287359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

i tu jest jakis schemat

schematstolkow.jpg[/url]

dalo by sie to podlaczyc tak poprostu pod ten przelacznik org bez przekaznikow itp ? Przelacznik zdaje sie jest pewnego rodzaju potencjometrem.

Opublikowano

Ja bym odpuścił temat i szukał ori. To jest zwykły szajs i nie nadaje się do niczego. A ori wbrew pozorom można dostać za śmieszne pieniądze i nie ma problemu z podłączeniem i nie trzeba kombinować.

Opublikowano
  • Autor

no chcialbym wlasnie ale nic nie ma na allegro ani na forum jak cos to tylko z fotelami a na co mi skoro niedawno kupilem sobie skore. Wiec jesli nic nie znajde to bede zmuszony zakupic 'szajs'

---------- Post dopisany at 12:28 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

Dobra i tak mi nikt nie pomogl doszedlem sam da sie na minusie maty jest termostat wrazie przegrzania maty termostat odcina mase tak jak w orginalnej. Bede robil foto story jak sie za to zabiore po nowym roku. Przekaznik jest wbudowany w przelaczniki potencjometry dwa plusy ida jeden od grzania 30A a drugi 5A to po zaplonie zalaczajacy.