Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Ubywajacy plyn od wspomagania ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam panowie pisze poniewaz mam problem z ubywajacym plynem od wspomagania w b6 , gdy troszeczke ubyje tzn. moze nie tak troszeczke to przy pelnym skrencie kolami cos harczy , po do lewce wszystko jest ok , jak myslicie gdzie moze byc wyciek auto stalo u kumpla w garazu 2 dni i nawet kropelki nie bylo widac na podlodze , chcial bym nie wiecej wiedziec co to moze byc , aby mechanik zbyt mnie nie naciagnal :facepalm:

Opublikowano

to ubywa Ci cały czas , bo mam kaca i nie mogę się doczytać . To że byczy przy pełnym skręcie to normalne.

Opublikowano
Witam panowie pisze poniewaz mam problem z ubywajacym plynem od wspomagania w b6 , gdy troszeczke ubyje tzn. moze nie tak troszeczke to przy pelnym skrencie kolami cos harczy , po do lewce wszystko jest ok , jak myslicie gdzie moze byc wyciek auto stalo u kumpla w garazu 2 dni i nawet kropelki nie bylo widac na podlodze , chcial bym nie wiecej wiedziec co to moze byc , aby mechanik zbyt mnie nie naciagnal :facepalm:

wiesz ja miałem podobnioe z B5. Nic nie kapało ani nic tylko po wężu delikatnie szło itp dałem taki niby "zacisk plastikowy" i jest ok :wink:także zobacz czy kabli nie masz mokrych

Opublikowano

Witam mi też ubywa po troszku i nigdzie nie ma żadnych plam pod samochodem, czytałem kiedyś żeby sprawdzić osłony gumowe drążków kierowniczych bo tam może się zbierać płyn i nie będzie widać plam pod autem, sam muszę to sprawdzić kto wie ale nie mam za bardzo czasu.

Opublikowano

dokładnie płyn puszcza przez uszczelniacze i zbiera się w osłonach drążka

Opublikowano
  • Autor

Wielkie dzieki panowie za szybka odpowiedz , czekam na wlony garaz i raz dwa sprawdzam