Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kamera w lusterku pasażera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez kitu takich pojebów nie brakuje... U mnie klatce obok mieszka też taki typ co nie ma gdzie stanąć na parkingu to się mści... Koledze z mojego bloku który ma auto na blachach SJ a mieszka w Katowicach więc powinien mieć SK ale ma auto na ojca, który mieszka w Jaworznie, najpierw oblewał w zimie auto wodą co powodowało że auto miało 3cm warstwę lodu... Ale to za mało, więc przebił mu oponę, szkoda że go widziała babcia kolegi ten poszedł do niego i mu oddał kasę za oponę twierdził "że nie wiedział że to jego auto, i myślał że ktoś z innego miasta parkuje" więc sprawy takich społeczników to teraz nie są takie odosobnione...

Opublikowano

Kolego ja mieszkam na parterze i też miałem takie akcje. U siebie założyłem alarm z powiadamianiem (czujnik mikrofalowy), po załączeniu wyje Ci pilot i łapiesz na gorącym uczynku. Ma wadę ten system, jak wyłażą ludzie z psami i piesek wbiegnie po autko to też wyje (u siebie odciąłem syrenę i kierunki, żeby nie było widać że wiem :) ).

Jak wspomniałem mieszkam na parterze a samochód stawiam dosłownie pod drzwiami i oknem więc widziałem dokładnie kto i co.

PS Muszę powiedzieć że alarm mi się zwrócił, bo mi zarysował przy parkowaniu autko i też nie zdążył odjechać. Alarm kosztuje ok 500zł ale wystarczy że ktoś na parkingu przyrysuje i wiem że coś się stało z autkiem. Za uderzenie odpowiada czujnik uderzeniowy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

i jak tam? drgnęło coś w temacie?

Opublikowano

Sąsiad śmiga bez rąk :wink:

Opublikowano
Sąsiad śmiga bez rąk :wink:

?? :grin: