shadowrunner Opublikowano 14 Stycznia 2013 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Witam, mam mały problem, padły mi prowadnice szyb w A4 B5 rocznik 95 1.8T sedan. Znajomy mechanik zdjął panel drzwi (chodzi o drzwi kierowcy lewy przód) i: - po założeniu (próbował kilkakrotnie) wszystko działa zamek też ale nie da się drzwi od środka otworzyć. I nie możemy zlokalizować problemu, może ktoś podpowie szybko co może być nie tak. (z zewnątrz drzwi się otwierają) - a drugi problem to nie da się zamontować grzybka od drzwi, nie wiem jak się ta część nazywa, ten plastik który jest poniżej grzybka wyrobił się i pewnie trzeba wymienić, nie wiem tylko jak się nazywa część (mam nadzieje że mechanik mi to znajdzie) Pozdrawiam i z góry przepraszam za zawiłe wyjaśnienia ale jestem laikiem w tych sprawach i nie znam terminologii
blabson Opublikowano 15 Stycznia 2013 Opublikowano 15 Stycznia 2013 sprawdz najpierw jaki masz luz na klamce,ściągnij boczek i zamknij dzwi i obserwuj co się dzieje jak ciągniesz za ten drut od klamki
przemciotorun Opublikowano 27 Stycznia 2013 Opublikowano 27 Stycznia 2013 mam sporo czesci od dzwi/tapicerek/chyba nawet lewa cala ramke, daj jakies foto co Ci tam sie popsulo bo z opisu za ciula nie wiem o co chodzi, pozatym czy ten meczanik dobtzr wpilol linke do klamki i napewno nie wypiela sie podczas zakladania boczku?
shadowrunner Opublikowano 28 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2013 Ok, teraz jestem na wyjeździe ale jak wrócę to napiszę co mi dokładnie potrzeba. Co do klamki to tak myślę że pewnie źle ją wpiął. a co do części to z jego opisu to rozwaliło się to: audi drzwi photo by shadowrunner_album | Photobucket
Rekomendowane odpowiedzi